Antena Meniu Search
x

Foto Vremea 25 martie 2022. Se răcește în toată țară, scădere bruscă a temperaturilor în București

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de vineri, 25 februarie 2022.

de Redactia Observator

la 24.03.2022, 15:31

În noaptea de joi spre vineri cerul va fi mai mult senin, cu înnorări temporare în regiunile estice, unde izolat vor fi precipitații slabe, mixte la munte și mai ales sub formă de ploaie în zonele joase. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în zona montană înaltă, cu viteze mai mari în Carpații Meridionali, unde rafalele vor depăși 70...80 km/h și pe arii restrânse în Moldova, Dobrogea și Bărăgan, în general, cu viteze de 40...50 km/h. Temperaturile minime vor fi cuprinse, în general, între -6 și 4 grade. La sfârșitul nopții, pe alocuri în nord-vest și în centru și izolat în rest, se va produce brumă.

Cum va fi vremea vineri 25 martie 2022

Vremea se va răci în toate regiunile, mai accentuat în Moldova, Dobrogea, estul Munteniei și al Transilvaniei, unde local valorile termice se vor situa sub cele normale în această perioadă. Astfel, temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 7 și 17 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -6 și 6 grade, mai scăzute în depresiunile intramontane, spre -9 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare pe parcursul zilei în  jumătatea de est a țării, unde pe arii restrânse se vor semnala precipitații slabe - mixte în zonele montane și submontane și predominant ploi în zonele joase. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare în prima parte a intervalului în zona montană înaltă, cu rafale de peste 80...100 km/h pe crestele Carpaților Meridionali și Carpaților Orientali, dar și în estul și sud-estul teritoriului, cu viteze ce vor depăși 50...60 km/h, iar pe alocuri și în rest. Noaptea se va produce brumă în centru și nord-est și pe arii restrânse în rest.

Prognoza meteo București

Pe acelaşi subiect

Vremea se va răci accentuat, astfel că valorile termice se vor apropia de cele specifice perioadei. Cerul va fi variabil, cu înnorări după-amiaza, când vor fi condiții pentru ploi slabe, iar noaptea se va însenina. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în a doua parte a zilei, când la rafală se vor atinge viteze de până la 45...50 km/h. Temperatura maximă va fi de 13...14 grade, iar cea minimă de 0...1 grad, mai scăzută în zona preorășenească spre -3 grade.

Vremea la munte

Valorile termice vor scădea semnificativ față de intervalul precedent, astfel că vremea va deveni ușor mai rece decât în mod normal. Pe parcursul zilei, cerul va avea înnorări și temporar se vor semnala precipitații slabe mixte, în Carpații Occidentali și local în cei Meridionali. Vântul va avea intensificări, îndeosebi pe creste, iar rafalele vor depăși 90...100 km/h. Noaptea cerul se va degaja treptat, iar vântul va slăbi treptat în intensitate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că atacul Iranului asupra Israelului va escalada într-un conflict la scară largă?

Observator » Vremea » Vremea 25 martie 2022. Se răcește în toată țară, scădere bruscă a temperaturilor în București