Antena Meniu Search
x

Vremea 25 septembrie - 23 octombrie 2023. Temperaturi de 30 de grade Celsius în a doua lună de toamnă

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni, intervalul 25 septembrie - 23 octombrie 2023. Potrivit specialiștilor, vremea se va menține caldã pentru ultima decadã a lunii septembrie în toatã ţara, astfel cã temperaturile maxime se vor încadra în general între 22 şi 30 de grade Celsius.

de Redactia Observator

la 22.09.2023, 08:02

Vremea 25 septembrie - 23 octombrie 2023 - Observator

Meteorologii ANM au emis vineri, 22 septembrie 2023, prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni, intervalul 25 septembrie - 23 octombrie 2023.

"Vremea se va menține caldã pentru ultima decadã a lunii septembrie în toatã ţara, astfel cã temperaturile maxime se vor încadra în general între 22 şi 30 de grade. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare în zonele montane şi submontane şi în sud-vest, unde vor fi ploi în general slabe cantitativ. Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificãri la munte şi local în regiunile sudice şi sud-vestice. Pe areale restrânse, mai ales spre sfârşitul intervalului, se va semnala ceaţã", a explicat Oscar Stanciu, redactor meteo Observator.

Vremea 25 septembrie - 2 octombrie 2023

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână în toate regiunile Regimul pluviometric va fi deficitar în toate regiunile, dar mai ales în cele vestice, nordice și centrale.

Pe acelaşi subiect

Prognoza meteo 2 - 9 octombrie 2023

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă. Regimul pluviometric va fi în general deficitar în majoritatea regiunilor.

Vremea 9 - 16 octombrie 2023

Mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice acestei perioade în toate regiunile, dar mai ales în sudul și estul țării.

Regimul pluviometric va fi deficitar în vestul, nordul și centrul teritoriului, în timp ce în rest cantitățile de precipitații se vor situa în jurul celor normale pentru această săptămână.

Prognoza meteo 16 - 23 octombrie 2023

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă în toate regiunile.

Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru acest interval în toată țara.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Vremea » Vremea 25 septembrie - 23 octombrie 2023. Temperaturi de 30 de grade Celsius în a doua lună de toamnă