Antena Meniu Search
x

Vremea 26 februarie 2021. Va fi deosebit de cald, cu temperaturi maxime de 22 de grade Celsius

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de vineri, 26 februarie. Vremea se va încălzi și va deveni deosebit de caldă pentru această dată calendaristică, cu temperaturi maxime de 22 de grade Celsius.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 25.02.2021, 16:06

vreme frumoasă pe final de februarie
Vremea, vineri, 26 februarie 2021 - Shutterstock
  • Prognoza meteo pe regiuni, în municipiul București și la munte

Vremea în noaptea de joi spre vineri

Cerul va fi senin la munte și în dealurile subcarpatice, iar în zonele joase, îndeosebi în a doua parte a nopții se va semnala ceață, local în Transilvania, Oltenia și Moldova și pe arii mai restrânse în celelalte regiuni.

Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane.

Temperaturile minime vor fi cuprinse între -5 grade în depresiunile Carpaților Orientali și în jurul a 9 grade în Dealurile de Vest.

Vremea vineri 26 februarie 2021

Vremea va continua să se încălzească, iar în cea mai mare parte a țării va fi deosebit de caldă pentru ultima decadă a lunii februarie.

Pe parcursul zilei cerul va fi mai mult senin, dar în primele ore, în zonele joase de relief, în special din Transilvania, sudul Olteniei și al Moldovei va fi ceață sau nebulozitate stratiformă. Noaptea cerul se va înnora treptat în regiunile nordice, unde va începe să plouă, iar în celelalte regiuni pe alocuri va mai fi ceață. în nordul Carpaților Orientali vor fi și precipitații sub formă de ninsoare.

Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte, mai ales la altitudini mari, iar noaptea și în nord-est și în extremitatea de vest.

Temperaturile maxime vor fi de 9 grade în zonele cu ceață mai persistentă din Transilvania, până la 21...22 de grade în dealurile subcarpatice, îndeosebi ale Munteniei și Moldovei, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între -4 și 6 grade.

Prognoza meteo București

Vremea va fi deosebit de caldă pentru ultima decadă a lunii februarie. Cerul va fi mai mult senin, iar dimineața și spre sfârșitul nopții se va semnala ceață. Vântul va sufla slab și moderat.

Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 17 grade, iar cea minimă va fi de 2...3 grade, mai scăzută în zona preorășenească până în jurul valorii de -1 grad.

Presiunea atmosferică va scadea, insa la o valoare usor superioara celei normale.

Vremea la munte

Vremea va continua să se încălzească și va fi deosebit de caldă pentru ultima decadă a lunii februarie. Pe parcursul zilei cerul va fi mai mult senin, dar noaptea cerul se va înnora treptat în nordul Carpaților Orientali, unde vor fi precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări mai ales la altitudini mari.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Vremea » Vremea 26 februarie 2021. Va fi deosebit de cald, cu temperaturi maxime de 22 de grade Celsius