Antena Meniu Search
x

Vremea 26 iunie - 24 iulie 2023. Ce urmează după valul de căldură și vijeliile din acest weekend

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni, intervalul 26 iunie - 24 iulie 2023. Specialiștii au anunțat ce urmează după valul de căldură și vijeliile din acest weekend.

de Redactia Observator

la 23.06.2023, 08:18

Harta temperaturilor în Europa
Vremea 26 iunie - 24 iulie 2023. Ce urmează după valul de căldură și vijeliile din acest weekend. - Observator

Meteorologii ANM au emis vineri, 23 iunie 2023, prognoza meteo pentru următoarele 4 săptămâni. 

"Pe parcursul săptămânii viitoare, regimul termic va fi caracterizat de temperaturi în jurul celor normale perioadei, astfel temperaturile maxime se vor încadra în general între 25 şi 31 de grade Celsius. Cele mai ridicate valori termice sunt prognozate pentru sudul și sud-estul țării. Cerul va fi variabil, iar precipitaţiile vor fi mai slabe cantitativ.

Nu sunt excluse aversele de scurtă durată pe parcursul serilor la munte, în vest și în sud-vest. Sunt semnale că din 4 - 5 iulie vremea se va încălzi din nou, iar temperaturile vor atinge și depăși pragul de caniculă", a explicat Oscar Stanciu, redactor meteo Observator.

Prognoza meteo 26 iunie - 3 iulie 2023

Pe acelaşi subiect

Valorile termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric va fi deficitar la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile sudice și la munte.

Vremea 3 - 10 iulie 2023

Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele specifice pentru acest interval în regiunile estice și sud-estice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale. Cantitățile de precipitații vor fi excedentare în regiunile vestice, nord-vestice și în zona Carpaților Occidentali și în vestul Carpaților Meridionali, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale

Prognoza meteo 10 - 17 iulie 2023

Temperaturile medii vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric va fi ușor excedentar în regiunile extracarpatice, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval.

Vremea 17 - 24 iulie 2023

Mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi la curent cu ofertele în ceea ce priveşte titlurile de stat?

Observator » Vremea » Vremea 26 iunie - 24 iulie 2023. Ce urmează după valul de căldură și vijeliile din acest weekend