Antena Meniu Search
x

Foto Vremea 26 martie 2021. Începe să se încălzească

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de vineri, 26 martie. Vremea se va menține rece pentru această dată calendaristică, încep temperaturile să crească treptat.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 25.03.2021, 15:37

  • Prognoza meteo pe regiuni, în municipiul București și la munte

Vremea se va menține rece în noaptea de joi spre vineri, chiar deosebit de rece în nordul și centrul țării. Cerul va fi temporar noros în sud-est și nord-vest și mai mult senin în rest, iar în Dobrogea, izolat, vor fi precipitații slabe, mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în masivele sudice, în special la altitudini mari. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -10 și 2 grade. Izolat va fi ceață și, îndeosebi în jumătatea de vest a țării, local se va produce brumă.

Vremea vineri 26 martie 2021

Vremea va fi încă rece, deși valorile termice vor fi în creștere față de ziua precedentă. În cursul zilei, cerul va fi variabil, cu înnorări mai accentuate în sud-estul și vestul teritoriului, dar numai izolat, în Dobrogea, vor mai fi precipitații slabe, predominant ploi. Noaptea vor fi unele înnorări în nordul țării, iar în rest va fi cer mai mult senin. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări, ziua, în regiunile estice și în zona montană înaltă. Temperaturile maxime se vor încadra între 5 grade în estul Transilvaniei și 15 grade în sud-vestul extrem, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între -8 și 2 grade. Dimineața și noaptea, pe arii restrânse va fi ceață, iar la sfârșitul intervalului se va produce brumă, local, mai ales în nord, în centru și în zonele deluroase.

Prognoza meteo București

Vremea va fi încă rece, deși temperatura aerului va fi în creștere. Cerul va avea unele înnorări la începutul zilei, apoi se va degaja treptat. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 12 grade, iar cea minimă va fi de -3...-1 grad.

vremea în București

Vremea în Capitală, 26 martie 2021

Observator

Vremea la munte

Vremea va fi încă rece, deși valorile termice vor fi în creștere față de ziua precedentă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în zona Munților Apuseni. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe creste. Pe văi și în depresiuni, dimineața și noaptea, vor fi condiții de ceață.

vremea la munte

Vremea la munte

Observator

sursa: Administrația Națională de Meteorologie

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Vremea » Vremea 26 martie 2021. Începe să se încălzească