Antena Meniu Search
x

Vremea 26 noiembrie. Prognoza meteo anunță revenirea iernii

Vremea pe 26 noiembrie se răcește din nou și intrăm într-un nou episod de iarnă. Prognoza meteo anunță ploi în centrul și nordul țării, care se vor transforma marți în ninsori. În București, luni vor fi 2 grade.

Vremea pe 26 noiembrie se răcește din nou și intrăm într-un nou episod de iarnă. Prognoza meteo anunță ploi în centrul și nordul țării, care se vor transforma marți în ninsori. În București, luni vor fi 2 grade.

NOAPTEA DE DUMINICĂ SPRE LUNI: Înnorările se vor extinde în toată ţara şi temporar va ploua în Banat, Crişana, Maramureş, cea mai mare parte a Transilvaniei, local în Moldova şi Oltenia şi pe arii restrânse în Muntenia. Temperaturile minime se vor situa între -3 şi 8 grade, uşor mai ridicate în Banat.

Vremea 26 noiembrie în țară

Luni, vremea va fi închisă. Temporar va ploua în vestul, centrul şi nordul ţării şi pe arii mai restrânse în rest. La munte, în special în zona Carpaţilor Orientali, iar din orele serii şi în nord-est vor fi precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ninsoare. Local în Moldova, se va produce polei. Pe arii restrânse, cantităţile de apă vor depăşi 15 l/mp, îndeosebi în regiunile nordice şi nord-vestice.

Pe acelaşi subiect

Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în zona montană, dar la cote mai reduse şi în sudul Banatului şi pe litoral. Temperaturile maxime se vor încadra între 0 şi 14 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -3 şi 8 grade. În zonele joase din sud şi sud-est, mai ales dimineaţa, vor fi condiţii de ceaţă. Presiunea atmosferica va scădea în prima parte a intervalului apoi va începe să crească.

Harta făcută de ANM cu vremea pe 26 noiembrie

De marți revin ninsorile

Vremea se va menţine închisă și marți şi vor cădea precipitaţii în toate regiunile. În nord, nord-est şi la munte treptat vor predomina ninsorile, iar în celelalte regiuni va ploua, ninsori şi lapoviţă urmând să apară în a doua parte a nopţii. Pe suprafeţe mici, îndeosebi în Moldova, vor fi condiţii de polei. Pe arii restrânse, cantităţile de apă vor depăşi 10...15 l/mp, cu precădere în sudul ţării. Prognoza meteo estimează că temperatura aerului, în scădere faţă de intervalul precedent, va avea valori maxime cuprinse între -2 şi 11 grade şi minime, în general, între -6 şi 3 grade.

Prognoza meteo în București pe 26 noiembrie

Pentru Capitală, ANM transmite că vremea va fi închisă, cu cer noros şi temporar ploaie slabă. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 5...6 grade, iar cea minimă de 1...2 grade. Presiunea atmosferica va scădea în prima parte a intervalului apoi va începe să crească.

Cum va fi luni la munte

Vremea va fi închisă. Temporar va ploua, iar în special în zona Carpaţilor Orientali vor fi precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ninsoare. Pe arii restrânse cantităţile de apă vor depăşi 15 l/mp. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări. Temperatura aerului va scădea faţă de ziua precedentă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Vremea » Vremea 26 noiembrie. Prognoza meteo anunță revenirea iernii