Antena Meniu Search
x

Vremea 23 noiembrie. Prognoza meteo anunţă frig, dar ninsorile încetează

Vremea pe 23 noiembrie este în continuare deosebit de rece în special în Moldova, însă în vest va fi constatată o uşoară încălzire. Prognoza meteo anunţă însă restrângerea precipitaţiilor, care se vor mai înregistra doar cu totul izolat. În Bucureşti vor fi maximum 4 grade.

Vremea pe 23 noiembrie este în continuare deosebit de rece în special în Moldova, însă în vest va fi constatată o uşoară încălzire. Prognoza meteo anunţă însă restrângerea precipitaţiilor, care se vor mai înregistra doar cu totul izolat. În Bucureşti vor fi maximum 4 grade.

NOAPTEA DE JOI SPRE VINERI: Vremea va fi deosebit de rece în jumătatea de est, în timp ce în restul ţării valorile termice vor fi în general apropiate de cele normale, chiar uşor mai ridicate în nord-vest. Minimele termice vor fi cuprinse în general între -6 şi 4 grade. Vor mai fi precipitaţii pe arii restrânse - ploi şi lapoviţă în Oltenia şi doar ploi în Banat şi cu totul izolat în Crişana, iar în zona montană aferentă local vor fi precipitaţii mixte. Izolat vor fi condiţii de polei sau gheţuş.

Vremea 23 noiembrie în ţară

Vineri, vremea va fi deosebit de rece în regiunile extracarpatice, în timp ce în restul teritoriului valorile termice se vor situa în general în jurul celor normale în această perioadă din an. Temperaturile maxime se vor încadra între -3...-2 grade în Moldova şi 8...9 grade în Banat, Crişana şi sud-vestul Transilvaniei, anunţă prognoza meteo. Cele minime vor fi cuprinse în general între -8 şi 2 grade.

Pe acelaşi subiect

Cerul va fi parţial noros şi doar cu totul izolat vor fi posibile precipitaţii slabe, predominant sub formă de ploaie sau burniţă şi depuneri de polei. Vântul va sufla slab şi moderat. În zonele joase pe arii restrânse va fi ceaţă, asociată şi cu depunere de chiciură, dimineaţa şi în special pe parcursul nopţii. Presiunea atmosferica va creşte uşor, regimul baric menţinându-se astfel distnct anticiclonic.

Harta de la ANM cu vremea pe 23 noiembrie

Încălzire uşoară sâmbătă

Vremea se va încălzi uşor, dar cu toate acestea în Moldova va fi în continuare cu mult mai rece decât în mod normal pentru această perioadă, iar mai ales dimineaţa şi noaptea şi în Muntenia, Oltenia şi Dobrogea. Cerul va avea înnorări şi se vor semnala ploi slabe pe arii restrânse în vestul, nordul şi centrul ţării şi doar izolat în rest. Izolat vor fi condiţii de polei. Conform ANM, temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 0 şi 10 grade, iar cele minime între -5 şi 6 grade. În zonele joase de relief, îndeosebi dimineaţa şi noaptea, local va fi ceaţă.

Prognoza meteo pentru Bucureşti pe 23 noiembrie

În Capitală, vremea se va menţine deosebit de rece. Temperatura maximă va fi de 2...4 grade, iar cea minimă de -4...-2 grade. Cerul va fi parţial noros, iar noaptea vor fi condiţii de ceaţă. Vântul va sufla slab până la moderat. Presiunea atmosferica va creşte uşor, de la o valoare deja mai mare decât cea normală.

Cum va fi vineri la munte

Cerul va fi parţial noros şi doar cu totul izolat vor fi posibile precipitaţii slabe, predominant sub formă de ploaie sau burniţă şi depuneri de polei. Vântul va sufla slab şi moderat. Valorile termice nu vor prezenta variaţii semnificative comparativ cu ziua precedentă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Vremea » Vremea 23 noiembrie. Prognoza meteo anunţă frig, dar ninsorile încetează