Antena Meniu Search
x

Vremea 26 octombrie. Temperaturile sunt în ușoară scădere față de ziua precedentă, dar mult peste normal

Se răcește ușor în cea mai mare parte a ţãrii, însã vremea se va menţine mai caldã decât în mod normal, mai ales în sudul şi sud-estul ţãrii. Iată prognoza meteo pentru 26 octombrie.

de Redactia Observator

la 25.10.2022, 16:10

La noapte, cerul va fi variabil, mai mult noros în jumãtatea de nord a ţãrii. Vor fi averse slabe în Maramureş, pe alocuri în Transilvania, Moldova, la munte şi doar cu totul izolat, posibil, în restul teritoriului. Vântul va sufla slab şi moderat, local şi temporar cu intensificãri în zona montanã înaltã, unde la rafalã se vor depãşi viteze de 60...70 km/h. Temperaturile minime, ce se vor situa cu mult peste cele specifice perioadei, se vor încadra între 5 şi 15 grade. În zonele joase de relief, pe arii relativ restrânse, va fi ceaţã.

Vremea 26 octombrie în țară

Valorile termice vor fi în scãdere în cea mai mare parte a ţãrii, însã vremea se va menţine mai caldã decât în mod normal, mai ales în sudul şi sud-estul ţãrii. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare şi izolat ploi slabe, ziua, în nordul, centrul, estul teritoriului, la munte. Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificãri pânã spre orele serii în zona montanã înaltã, în Moldova şi în Delta Dunãrii. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 15 şi 25 de grade, iar cele minime în general între 3 şi 11 grade. Dimineaţa şi noaptea, în zonele joase de relief, pe alocuri va fi ceaţã. Presiunea atmosferică va fi în creştere.

Vremea 26 octombrie în Capitală

Pe acelaşi subiect

La noapte, cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura minimã va fi de 9...11 grade.

Valorile termice vor scãdea faţã de intervalul precedent, însã vremea va fi cu mult mai caldã decât în mod obişnuit. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximã va fi de 22...23 de grade, iar cea minimã de 7...10 grade.

Vremea 26 octombrie la munte

Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare şi izolat ploi slabe. Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificãri pânã spre orele serii în zona montanã înaltã. Valorile de temperaturã vor fi în scãdere faţã de ziua precedentã.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Vremea » Vremea 26 octombrie. Temperaturile sunt în ușoară scădere față de ziua precedentă, dar mult peste normal