Antena Meniu Search
x

Vremea 28 noiembrie. Temperaturi de primăvară la sfârşitul lunii noiembrie

Vremea va fi deosebit de caldă pentru această perioadă. Temperaturile maxime se vor încadra între 7 şi 17 grade, iar cele minime între 1 şi 12 grade. Iată prognoza meteo pentru 28 noiembrie.

de Redactia Observator

la 28.11.2021, 14:13

La noapte, cerul va avea înnorări în vest şi în nord-vest, unde local va ploua slab, iar la munte, îndeosebi la altitudini mai mari de 1500 m, se vor semnala precipitaţii slabe mixte. În restul ţării, cerul va avea unele înnorări şi doar pe arii restrânse vor fi ploi slabe.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări la munte, la altitudini mari, unde rafalele vor mai depăşi 60...80 km/h şi temporar în vestul teritoriului. Pe alocuri, îndeosebi în regiunile sudice şi estice se va semnala ceaţă. Temperaturile minime, mult mai ridicate decât în mod normal la această dată, vor fi cuprinse între -4 grade în depresiunile din estul Transilvaniei şi 11 grade în sudul Banatului.

Vremea 28 noiembrie în ţară

Pe acelaşi subiect

În cea mai mare parte a ţării vremea va fi deosebit de caldă pentru sfârşitul lunii noiembrie. Temperaturile maxime se vor încadra între 7 şi 17 grade, iar cele minime între 1 şi 12 grade. În regiunile din jumătatea de vest a ţării, cerul va fi mai mult noros, iar aria ploilor va fi în extindere mai ales în a doua parte a intervalului.

La munte, la altitudini mari, vor fi şi ninsori sau lapoviţă. Izolat cantităţile de apă vor depăşi 10...20 l/mp. În restul teritoriului, cerul va fi temporar noros, iar ploile se vor semnala pe arii restrânse îndeosebi noaptea.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări susţinute pe crestele montane, în special cele ale Carpaţilor Meridionali, unde se vor atinge viteze de 80...100 km/h, dar temporar şi la viteze mai mici şi în vestul şi sud-estul teritoriului. Pe arii restrânse se va semnala ceaţã. Presiunea atmosferică va scădea.

Vremea 28 noiembrie în Capitală

La noapte, cerul va avea unele înnorări, iar spre sfârşitul intervalului vor fi condiţii de ceaţă. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura minimă va fi de 3...5 grade, uşor mai coborâtă în zona periurbană.

Vremea se va menţine deosebit de caldă pentru sfârşitul lunii noiembrie. Cerul, variabil ziua, se va înnora începând din orele serii, iar spre sfârşitul intervalului va ploua slab. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 15 grade, iar cea minimă va fi de 5...7 grade. Presiunea atmosferică va scădea.

Vremea 28 noiembrie la munte

În Carpaţii Occidentali şi în cea mai mare parte a Carpaţilor Meridionali, cerul va fi mai mult noros, iar aria precipitaţiilor va fi în extindere mai ales în a doua parte a intervalului. Izolat cantităţile de apă vor depăşi 10...20 l/mp. În restul zonei montane, cerul va fi temporar noros, iar precipitaţiile se vor semnala izolat, îndeosebi noaptea. La altitudini mari vor fi şi ninsori sau lapoviţă. Vântul va avea intensificări susţinute pe creste, în special cele ale Carpaţilor Meridionali, unde se vor atinge viteze de 80...100 km/h.  Valorile de temperatură vor fi cu mult mai ridicate faţă de cele spacifice perioadei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Vremea » Vremea 28 noiembrie. Temperaturi de primăvară la sfârşitul lunii noiembrie