Vremea 29 aprilie 2021. Se încălzește afară, temperaturile maxime ating 23 de grade Celsius

De Daniel Murărescu.
Publicat: 28.04.2021, 15:00.
Actualizat: 28.04.2021, 15:02

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de joi, 29 aprilie. Vremea se încălzește semnificativ, cu temperaturi maxime ce ating 23 de grade Celsius în Banat.

vremea 29 aprilie

Vremea, joi, 29 aprilie 2021

Shutterstock

În noaptea de miercuri spre joi cerul va fi mai mult noros. Va ploua în general slab cantitativ, pe arii relativ extinse în sudul și sud-estul țării și izolat în celelalte regiuni. Ploile vor avea și caracter de aversă, iar în extremitatea de sud a teritoriului, trecător vor fi posibile și descărcări electrice. În zona montană înaltă vor mai fi precipitații mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului, precum și în zona Carpaților Meridionali. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 0 și 10 grade. Izolat, în zonele joase va fi ceață.

Vremea joi 29 aprilie 2021

Citește și:

Vremea se va încălzi semnificativ. În cursul zilei, înnorările vor fi mai persistente în Oltenia, Muntenia, Dobrogea și Moldova, dar numai cu totul izolat vor fi ploi slabe. Începând din orele serii, înnorările se vor accentua îndeosebi în regiunile vestice și nord-vestice și în zonele de munte limitrofe, unde local se vor semnala averse de ploaie în general moderate cantitativ, însoțite și de descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în zona montană înaltă și local în vest și nord-est. Temperaturile maxime ce se vor încadra între 12...14 grade pe litoral și 23 de grade în Banat, iar cele minime vor fi cuprinse între 4 și 14 grade, mai scăzute în depresiuni, spre 1 grad. în zonele joase, dimineața și noaptea pe arii restrânse se va semnala ceață.

Prognoza meteo București

Vremea va intra într-un proces de încălzire, astfel, temperatura maximă va fi de 17...18 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 8 grade. Cerul va avea înnorări, dar probabilitatea de apariție a ploii va fi redusă. Vântul va sufla în general slab. Dimineața și noaptea, vor fi condiții de ceață.

Vremea la munte

Vremea se va încălzi, iar pe parcursul zilei cerul va fi temporar noros și doar izolat vor fi ploi slabe. Începând din orele serii, înnorările se vor accentua și local se vor semnala averse de ploaie, însoțite de descărcări electrice, în Carpații Occidentali precum și în vestul Carpaților Meridionali și în nordul Carpaților Orientali. Vântul va avea unele intensificări pe creste.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.