Antena Meniu Search
x

Foto Vremea 29 martie 2022. Va fi deosebit de cald afară, cu temperaturi maxime de 23 de grade Celsius

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de marți, 29 martie 2022.

de Redactia Observator

la 28.03.2022, 15:33

În noaptea de luni spre marți cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat, local cu unele intensificări în zona înaltă a Carpaților Orientali. Temperaturile minime se vor situa între -4 și 5 grade, cu valori mai coborâte în depresiuni spre -7 grade, dar și mai ridicate în Dealurile de Vest până la 7...8 grade. În a doua parte a nopții, se va produce brumă pe arii restrânse în Transilvania și cu totul izolat în celelalte regiuni.

Cum va fi vremea marți 29 martie 2022

Vremea va fi în general frumoasă și va deveni deosebit de caldă pentru această perioadă în aproape toată țara. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în nordul extrem al teritoriului unde mai ales seara și noaptea vor fi condiții pentru ploi slabe, iar în nordul Carpaților Orientali, în zona înaltă, de precipitații mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane, dar pe parcursul zilei, izolat și trecător, și în nord-vestul și sudul teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 15 și 23 de grade, iar cele minime între -3...-2 grade în depresiunile din estul Transilvaniei și 9...10 grade în Dealurile de Vest și pe litoral. Noaptea se va produce brumă, cu totul izolat în centrul țării.

Prognoza meteo București

Pe acelaşi subiect

Vremea va deveni deosebit de caldă pentru sfârșitul lunii martie. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 23 de grade, iar cea minimă va fi de 4...7 grade.

Vremea la munte

Vremea va continua să se încălzească. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în masivele nordice mai ales din orele serii când vor fi condiții pentru precipitații slabe, sub formă de ploaie și lapoviță. Vântul va sufla slab și moderat, temporar cu unele intensificări pe creste.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Vremea » Vremea 29 martie 2022. Va fi deosebit de cald afară, cu temperaturi maxime de 23 de grade Celsius