Antena Meniu Search
x

Foto Vremea 3 iunie 2022. Temperaturi de 32 de grade Celsius, indicele temperatură - umezeală ar putea atinge pragul critic

Vremea în România. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de vineri, 3 iunie 2022.

de Redactia Observator

la 02.06.2022, 17:18

Vremea va fi călduroasă după-amiaza local în zonele de câmpie, iar în extremitatea de sud-est indicele temperatură - umezeală (ITU) se va apropia și izolat va putea atinge pragul critic de 80 de unități.

În sud-vestul țării și la munte îndeosebi din a doua parte a zilei vor fi perioade cu instabilitate atmosferică care se va manifesta prin accentuarea temporară a înnorărilor, local averse torențiale, frecvente descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Pe arii restrânse cantitățile de apă vor fi însemnate și va cădea grindină.

În restul teritoriului, cerul va fi variabil, ploi de scurtă durată se vor semnala doar izolat, iar vântul va sufla slab și moderat cu intensificări temporare ziua, local în sud-est. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 26 și 32 de grade, iar cele minime între 9 și 21 de grade.

Prognoza meteo București

Pe acelaşi subiect

Vremea va fi călduroasă, cu o maximă a temperaturii aerului în jurul valorii de 31 de grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate după-amiaza și seara când vor fi posibile ploi de scurtă durată și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat.  Temperatura minimă va fi de 18...19 grade.

Vremea la munte

Vremea va fi în general instabilă. Cerul va avea înnorări temporar accentuate după-amiaza și seara, când local vor fi averse torențiale, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului. Izolat cantitățile de apă vor fi mai însemnate și va cădea grindină. Valorile de temperatură nu vor avea variații semnificative față de intervalul precedent.

Vremea pe litoral

Vremea va fi în general frumoasă și caldă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 25 și 28 de grade, iar cele minime se vor situa între 19 și 21 de grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări trecătoare ziua. Temperatura apei mării va avea valori cuprinse între 18 și 21 de grade.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Vremea » Vremea 3 iunie 2022. Temperaturi de 32 de grade Celsius, indicele temperatură - umezeală ar putea atinge pragul critic