Antena Meniu Search
x

Foto Vremea 30 martie 2022. Temperaturi maxime de 25 de grade Celsius

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de miercuri, 30 martie 2022.

de Redactia Observator

la 29.03.2022, 15:50

În noaptea de marți spre miercuri cerul va fi variabil, mai mult senin în sud, dar cu unele înnorări în extremitatea de nord a țării, unde cu totul izolat vor fi condiții pentru ploi slabe. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări pe crestele montane. Temperaturile minime se vor încadra între -3...-2 grade în depresiunile din estul Transilvaniei și 9...10 grade în Dealurile de Vest și pe litoral. Noaptea se va produce brumă, cu totul izolat în centrul țării.

Cum va fi vremea miercuri, 30 martie 2022

Vremea va fi caldă, local chiar deosebit de caldă pentru această dată în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi variabil în est, sud-est și parțial în centru, dar se va înnora treptat în celelalte regiuni, unde pe arii relativ restrânse va ploua. Pe crestele montane foarte înalte se vor semnala și precipitații mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la altitudini mari, cu rafale de peste 60...70 km/h, iar pe parcursul zilei, pe areale mai mici și în nord-vest, centru și sud-est, cu viteze în general de 45...55 km/h. Temperaturile maxime se vor încadra, în marea lor majoritate, între 15 și 25 de grade, iar cele minime între 2 și 11 grade, mai scăzute în depresiunile Carpaților Orientali.

Prognoza meteo București

Pe acelaşi subiect

Vremea va fi deosebit de caldă pentru această perioadă, astfel că temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 24 de grade, iar cea minimă va fi de 7...10 grade. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări spre sfârșitul intervalului. Vântul va sufla moderat pe parcursul zilei și în general slab noaptea.

Vremea la munte

Vremea se va menține deosebit de caldă pentru sfârșitul lunii martie. Cerul va fi variabil, cu înnorări îndeosebi în a doua parte a zilei și noaptea. Temporar va ploua în general slab, pe alocuri în masivele vestice și izolat în restul zonei montane, iar pe crestele montane foarte înalte se vor semnala și precipitații mixte. Vântul va avea intensificări, în prima parte a intervalului cu viteze mai mari în Munții Apuseni și în nordul Carpaților Orientali, iar apoi în special pe crestele Carpaților Meridionali. Valorile termice vor fi comparabile cu cele din intervalul anterior.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Vremea » Vremea 30 martie 2022. Temperaturi maxime de 25 de grade Celsius