Antena Meniu Search
x

Foto Vremea 5 iulie 2021. Temperaturi maxime de 34 de grade Celsius, nu scăpăm de furtuni

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de luni, 5 iulie 2021. Vremea va continua să se încălzească ușor și va fi călduroasă în regiunile vestice și sudice.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 04.07.2021, 15:46

peisaj de vară
Vremea, luni, 5 iulie 2021 - Shutterstock

În noaptea de duminică spre luni cerul va fi variabil și doar izolat, cu probabilitate mai mare în zona Carpaților Orientali, vor mai fi averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte și în regiunile estice. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 11 și 21 de grade.

Vremea luni 5 iulie 2021

Vremea va continua să se încălzească ușor și va fi călduroasă în regiunile vestice și sudice. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 de grade în depresiunile din estul Transilvaniei și 34 de grade în sudul Olteniei, iar cele minime vor fi cuprinse între 12 și 22 de grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate, local averse și descărcări electrice, cu probabilitate mai mare în estul țării, iar după-amiaza și în zonele de deal și de munte. Ploile vor avea și caracter torențial, iar izolat se vor acumula cantități de apă însemnate și vor fi condiții de grindină. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte, local în regiunile estice și în extremitatea de sud-vest, iar de scurtă durată și în timpul ploilor.

Prognoza meteo București

Vremea va deveni călduroasă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări după-amiaza, când probabilitatea pentru ploi de scurtă durată va fi în creștere. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 30...31 de grade, iar cea minimă de 17...19 grade.

Vremea pe litoral

Vremea va fi normală termic. Cerul va avea înnorări temporare și trecător vor fi averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 și 27 de grade, iar cele minime vor fi de 21 ... 22 de grade. Temperatura apei mării va fi cuprinsă între 22 și 25 de grade, cu cele mai ridicate valori în nord.

Vremea la munte

Vremea se va încălzi ușor. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate după-amiaza și seara, când local în Carpații Orientali și pe arii restrânse în rest se vor semnala averse, descărcări electrice și posibil grindină. Ploile vor avea și caracter torențial, iar izolat se vor acumula cantități de apă însemnate. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la altitudini mari, precum și în timpul averselor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Vremea » Vremea 5 iulie 2021. Temperaturi maxime de 34 de grade Celsius, nu scăpăm de furtuni