Antena Meniu Search
x

Foto Vremea 6 octombrie 2021. Se răcește afară și vin ploile | Rafale de vânt în mai multe zone din țară

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de miercuri, 6 octombrie 2021. Vremea se va răci față de ziua precedentă și sunt așteptate ploi și intensificări ale vântului.

de Redactia Observator

la 05.10.2021, 17:27

În noaptea de marți spre miercuri cerul va fi temporar noros în sud-est și la munte și mai mult senin în rest. Izolat și trecător, pe litoral, va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în sudul Banatului, unde vor fi rafale de 60...70 km/h, local și temporar în nordul și centrul țării, iar la începutul nopții și pe litoral și în zona înaltă de munte. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 1 și 13 grade, mai scăzute, spre -3 grade, în estul Transilvaniei, unde vor fi condiții de brumă. Izolat, se va semnala ceață.

remea 6 octombrie 2021

Prognoza meteo. Cum va fi vremea pe 6 octombrie 2021

Observator

Vremea miercuri 6 octombrie 2021

Vremea se va răci față de ziua precedentă. Cerul va avea înnorări, mai accentuate în estul, vestul și sudul țării, iar seara și noaptea și în zona de munte. Va ploua local în Banat, pe arii restrânse în Crișana, Dobrogea și Oltenia și doar izolat, mai ales la munte, în restul teritoriului. Vântul va sufla moderat și cu intensificări în majoritatea regiunilor, dar cu precădere în Banat, Dobrogea, nordul Moldovei și zona înaltă de munte, unde vor fi rafale, în general, de 60...75 km/h. Temperaturile maxime se vor încadra între 13 și 21 de grade, cu cele mai ridicate valori în nord-vest, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 4 și 12 grade. Izolat, vor fi condiții de ceață. Presiunea atmosferică va fluctua nesemnificativ la valori înalte, de regim anticiclonic.

Pe acelaşi subiect
remea 6 octombrie 2021

Prognoza meteo. Cum va fi vremea pe 6 octombrie 2021

Observator

Prognoza meteo București

Vremea se va menține răcoroasă. Cerul va avea înnorări, mai accentuate după-amiaza și noaptea, iar vântul va sufla în general moderat, trecător cu rafale în jurul a 40 km/h. Temperatura maximă va fi de 17...18 grade, iar cea minimă de 8...9 grade.

remea 6 octombrie 2021

Prognoza meteo. Cum va fi vremea pe 6 octombrie 2021

Observator

Vremea la munte

Vremea se va răci față de intervalul precedent. Cerul va fi variabil în prima parte a zilei, apoi se va înnora treptat și va ploua local în Carpații Meridionali și de Curbură și izolat în restul zonei montane. La altitudini de peste 1600 m, trecător, vor fi posibile precipitații mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele înalte. Dimineața și noaptea, izolat, pe văi și în depresiuni, vor fi condiții de ceață.

remea 6 octombrie 2021

Prognoza meteo. Cum va fi vremea pe 6 octombrie 2021

Observator

sursa: ANM

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Vremea » Vremea 6 octombrie 2021. Se răcește afară și vin ploile | Rafale de vânt în mai multe zone din țară