Antena Meniu Search
x

Vremea 4 octombrie - 1 noiembrie 2021. ANM a emis prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni, intervalul 4 octombrie - 1 noiembrie 2021. Potrivit specialiştilor, în a doua lună de toamnă temperaturile vor fi în scădere și uneori vor fi sub valorile normale.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 03.10.2021, 19:45

Harta temperaturilor în Europa
Vremea 4 octombrie - 1 noiembrie 2021. ANM a emis prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni - Observator

Meteorologii ANM au emis, vineri, prognoza pe următoarele patru săptămâni.

Specialiștii anunță că va ploua în multe regiuni din țară, dar cantitățile de apă nu vor depăși limitele normale pentru mijlocul toamnei.

Vremea 4 - 11 octombrie 2021

Valorile termice se vor situa în general în jurul celor specifice pentru această perioadă, în toate regiunile, posibil ușor mai coborâte în extremitatea de est a țării.

Pe acelaşi subiect

Regimul pluviometric va fi excedentar în jumătatea nord-vestică a țării, dar mai ales în regiunile vestice și nord-vestice, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval.

Prognoza meteo 11 - 18 octombrie 2021

Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai coborâte decât cele normale pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

Vremea 18 - 25 octombrie 2021

Temperaturile medii vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, în toate regiunile. Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru această perioadă, dar cu posibilitatea unui ușor deficit local în sudvest.

Prognoza meteo 25 octombrie - 1 noiembrie 2021

Mediile valorilor termice vor fi apropiate de cele specifice pentru această săptămână, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Vremea » Vremea 4 octombrie - 1 noiembrie 2021. ANM a emis prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni