Antena Meniu Search
x

Foto Vremea 6 octombrie 2022. Va fi frumos și cald în toată țara, cu temperaturi maxime de 24 de grade Celsius

Vremea în România. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de joi, 6 octombrie 2022.

de Redactia Observator

la 05.10.2022, 15:36

Vremea va fi în general frumoasă și se va încălzi față de ziua precedentă, astfel că în cea mai mare parte a țării, valorile termice se vor situa în jurul mediilor multianuale. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări spre seară și noaptea în nord-estul teritoriului, unde izolat vor fi posibile ploi slabe. Vântul va sufla slab și moderat, izolat cu ușoare intensificări în zona montană înaltă. Temperaturile maxime se vor încadra între 16 și 24 de grade, iar cele minime în general între 4 și 12 grade. Dimineața și noaptea pe alocuri, mai ales în Transilvania se va forma ceață.

Prognoza meteo București

Vremea va fi frumoasă și normală termic pentru această dată. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 22 de grade, iar cea minimă va fi de 7...9 grade.

Vremea la munte

Vremea se va încălzi față de ziua precedentă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări spre seară și noaptea în Carpații Orientali unde, izolat va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări ușoare la altitudini mari și în zona Carpaților de Curbură.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Declaraţii controversate de la BNR: "Nu vă mai așteptați să vă crească nivelul de trai". Credeţi că noi, statul sau împreună ar trebui să găsim soluţii pentru un trai mai bun?

Observator » Vremea » Vremea 6 octombrie 2022. Va fi frumos și cald în toată țara, cu temperaturi maxime de 24 de grade Celsius