Antena Meniu Search
x

Foto Vremea 7 septembrie. Toamna își intră în drepturi, temperaturi scăzute dimineața și noaptea

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de marți, 7 septembrie 2021. Vremea se va menține frumoasă, dar temperaturile scad simțitor, în special dimineața și noaptea.

de Redactia Observator

la 06.09.2021, 16:05

În noaptea de luni spre marți cerul va fi variabil spre senin, cu unele înnorări în regiunile sud-vestice, unde izolat vor fi condiții de ploi slabe. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în Munții Banatului și pe litoral. Temperaturile minime vor fi cuprinse, în general, între 3 și 13 grade. Pe suprafețe mici se va forma ceață.

Vremea marți 7 septembrie

Prognoza meteo. Cum va fi vremea pe 7 septembrie 2021

Observator

Vremea marți 7 septembrie 2021

Vremea va fi predominant frumoasă, dar rece dimineața și noaptea. Temperaturile maxime se vor încadra între 18 și 26 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 5 și 15 grade, mai scăzute, spre 0...1 grad, în depresiunile din estul Transilvaniei, unde pot fi condiții brumă. Cerul va fi variabil, cu înnorări și izolat ploi slabe la munte. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului, în zona montană aferentă, dar și pe litoral. Spre dimineață, pe spații mici va fi ceață.

Pe acelaşi subiect

Prognoza meteo București 7 septembrie

Vremea va fi predominant frumoasă, dar rece dimineața și noaptea. Temperatura maximă va fi de 23...25 de grade, iar cea minimă de 9...11 grade, ușor mai scăzută în zona preorășenească. Cerul va fi variabil spre senin, iar vântul va sufla slab până la moderat.

Vremea marți 7 septembrie

Prognoza meteo. Cum va fi vremea pe 7 septembrie 2021

Observator

Vremea pe litoral

Vremea va fi în general frumoasă, dar se va menține rece. Cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea și dimineața, iar vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 18 și 20 de grade, iar cele minime între 11 și 14 grade. Temperatura apei mării va fi între 20 și 23 de grade.

Vremea marți 7 septembrie

Prognoza meteo. Cum va fi vremea pe 7 septembrie 2021

Observator

Vremea la munte

Vremea va fi rece, mai ales dimineața și noaptea. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări pe parcursul zilei, când izolat va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în Munții Banatului. Pe văi și în depresiuni vor fi condiții de ceață.

Vremea marți 7 septembrie

Prognoza meteo. Cum va fi vremea pe 7 septembrie 2021

Observator

sursa: ANM

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Vremea » Vremea 7 septembrie. Toamna își intră în drepturi, temperaturi scăzute dimineața și noaptea