Antena Meniu Search
x

Update Vremea 8 aprilie 2021. Nu scăpăm de frig, temperaturile minime ating -7 grade Celsius

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de joi, 8 aprilie. Vremea va rămâne deosebit de rece pentru această dată calendaristică, cu temperaturi ce pot coborî până la -7 grade Celsius.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 07.04.2021, 17:45

  • Prognoza meteo pe regiuni, în municipiul București și la munte

În noaptea de miercuri spre joi vremea va fi deosebit de rece, cu temperaturi minime cuprinse între -6 și 4 grade, mai coborâte, spre -10 grade, în estul Transilvaniei. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în sud-est unde pe arii restrânse vor mai fi mai ales ploi, dar și în regiunile intracarpatice și la munte unde izolat va mai ninge slab. Vântul va avea intensificări în sud-vest și centru, cu viteze în general de 45...55 km/h, iar în zona montană peste 60...70 km/h, spulberând zăpada.  Se va produce brumă și pe alocuri îngheț la sol. În zonele joase de relief, pe spații mici va fi ceață.

Vremea joi 8 aprilie 2021

Vremea se va menține deosebit de rece pentru această perioadă, mai ales dimineața și noaptea. Temperaturile maxime se vor încadra între 3 și 13 grade, cu cele mai ridicate valori în Lunca Dunării, iar cele minime vor fi cuprinse între -7 și 4 grade. Cerul va avea înnorări, în special pe parcursul zilei, când se vor semnala precipitații ce vor avea și caracter de aversă - predominant sub formă de ninsoare în zonele de deal și de munte și mai ales ploi, local în vest și pe arii restrânse în rest. Izolat vor fi descărcări electrice.

Vântul va avea intensificări în prima jumătate a intervalului în sud-vest și centru, cu viteze în general de 45...55 km/h, iar în zona montană peste 60...70 km/h, spulberând zăpada. La sfârșitul nopții, se vor produce brumă și pe alocuri îngheț la sol.

Pe acelaşi subiect

Prognoza meteo București

Vremea se va menține deosebit de rece pentru această perioadă, îndeosebi dimineața și noaptea. Cerul va fi variabil, cu înnorări după-amiaza când vor fi ploi slabe de scurtă durată, posibil însoțite de descărcări electrice.

Vremea București

Vremea în București

Observator

Vântul va sufla în general moderat pe parcursul zilei, apoi va slăbi în intensitate. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii 11 grade, iar cea minimă va fi de 1...2 grade, ușor mai scăzută, spre -2 grade, în zona periurbană unde se va produce brumă.

Vremea la munte

Vremea se va menține deosebit de rece pentru această perioadă. Cerul va avea înnorări în special pe parcursul zilei, când va ninge în masivele vestice și local în rest.

Vremea la munte

Vremea la munte

Observator

Vântul va avea intensificări temporare., cu viteze de 60...70 km/h în zona Carpaților Occidentali și 70...80 km/h pe crestele Carpaților Meridionali și Orientali, viscolind ninsoarea și spulberând zăpada.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Vremea » Vremea 8 aprilie 2021. Nu scăpăm de frig, temperaturile minime ating -7 grade Celsius