Antena Meniu Search
x

Galerie foto Vremea 8 septembrie 2021. Rece în nord și centru, temperaturile maxime nu vor depăși 26° Celsius

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de miercuri, 8 septembrie 2021. Vremea va fi răcoroasă dimineața și noaptea, chiar rece în nord și centru

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 07.09.2021, 17:06

În noaptea de marți spre miercuri cerul va fi variabil în regiunile sudice și mai mult senin în restul teritoriului. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări pe litoral. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 4 și 16 grade, mai scăzute, spre 1...2 grade, în depresiunile din estul Transilvaniei. Spre dimineață, pe spații mici în depresiunile intramontane va fi ceață.

vremea 8 septembrie 2021

Prognoza meteo. Cum va fi vremea pe 8 septembrie 2021

Observator

Vremea miercuri 8 septembrie 2021

Vremea va fi răcoroasă dimineața și noaptea, chiar rece în nord și centru. Temperaturile maxime se vor încadra între 20 și 26 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 6 și 16 grade, mai scăzute, spre 1...2 grade în depresiunile din estul Transilvaniei. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în sudul teritoriului, însă probabilitatea de ploaie va fi redusă. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări pe litoral și în sudul Banatului. Dimineața și la sfârșitul nopții, se va semnala ceață pe arii restrânse în nordul și în centrul țării, cu precădere pe văi și în depresiuni.

Pe acelaşi subiect

Prognoza meteo București

Vremea va fi în general frumoasă, dar răcoroasă dimineața și noaptea. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 24 de grade, iar cea minimă va fi de 9...11 grade. Presiunea atmosferică va fi cvasi-staționară, la valori foarte mari.

vremea 8 septembrie 2021

Prognoza meteo. Cum va fi vremea pe 8 septembrie 2021

Observator

Vremea pe litoral

Vremea va fi în general frumoasă dar răcoroasă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în curusl după-amiezii, iar vântul va sufla moderat, cu intensificări trecătoare ziua. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 20 și 22 de grade, iar cele minime vor fi de 15 ... 16 grade. Temperatura apei mării va avea valori de 20 ... 22 de grade.

vremea 8 septembrie 2021

Prognoza meteo. Cum va fi vremea pe 8 septembrie 2021

Observator

Vremea la munte

Vremea va fi rece dimineața și noaptea. Cerul va fi variabil, iar probabilitatea de ploaie redusă. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări izolate în masivele sud-vestice. Pe văi și în depresiuni vor fi condiții de ceață.

vremea 8 septembrie 2021

Prognoza meteo. Cum va fi vremea pe 8 septembrie 2021

Observator

sursa: ANM

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Vremea » Vremea 8 septembrie 2021. Rece în nord și centru, temperaturile maxime nu vor depăși 26° Celsius