Antena Meniu Search
x

Update Vremea 9 aprilie 2021. Aer deosebit de rece în toată țara, temperaturi de -10 grade la munte

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de vineri, 9 aprilie. Vremea va rămâne deosebit de rece pentru această dată calendaristică, cu temperaturi ce pot coborî până la -10 grade Celsius în depresiunile din Carpații Orientali. Valorile termice vor urca ușor, pe parcursul acestui weekend.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 08.04.2021, 15:46

  • Prognoza meteo pe regiuni, în municipiul București și la munte

Vremea se va menține deosebit de rece pentru această perioadă, astfel temperaturile minime vor fi cuprinse între -5 și 4 grade, mai scăzute în estul Transilvaniei până în jurul valorii de -9 grade. Cerul va deveni variabil spre mai mult senin, exceptând regiunile nord-vestice și centrale, iar în primele ore și cele vestice, unde pe arii restrânse vor fi precipitații slabe, predominant sub formă de lapoviță și ninsoare, iar în Carpații Occidentali, Meridionali și de Curbură doar ninsori. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări pe crestele montane, iar la începutul nopții și în Oltenia. în cea mai mare parte a țării, se va produce brumă, dar pe alocuri și îngheț la sol.

Vremea vineri 9 aprilie 2021

Vremea se va menține deosebit de rece pentru prima decadă a lunii aprilie, în special dimineața și noaptea, când se va produce brumă și pe alocuri îngheț la sol. Temperaturile maxime, în creștere față de cele din ziua anterioară, se vor încadra între 6 și 15 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -7 și 2 grade, mai scăzute în depresiunile Carpaților Orientali, spre -10 grade, dar și ușor mai ridicate în Dealurile de Vest și pe litoral spre 3...5 grade.

Cerul va fi variabil, mai mult senin în cursul nopții, dar cu unele înnorări ziua în zona montană, în special în Carpații Orientali, unde pe spații mici va fulgui, iar după-amiaza și în regiunile centrale, estice și sud-estice unde doar cu totul izolat vor fi posibile, ploi slabe, de scurtă durată. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări trecătoare în zona montană înaltă. în orele dimineților izolat se va forma ceață.

Pe acelaşi subiect

Prognoza meteo București

Vremea se va menține deosebit de rece pentru această dată, îndeosebi dimineața și noaptea. Cerul va fi mai mult senin, cu unele înnorări după-amiaza.

Vremea în București

Vremea în București

Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 13 grade, iar cea minimă va fi de 1...2 grade, mai scăzută, spre -3...-1 grad, în zona periurbană, unde se va produce brumă.

Vremea la munte

Vremea se va menține deosebit de rece. Cerul va avea unele înnorări ziua, mai persistente în Carpații Orientali, unde izolat va fulgui, iar noaptea va deveni mai mult senin.

Vremea la munte

Vremea la munte 9 aprilie 2021

ogimet.com

Vântul va sufla slab și moderat, izolat cu intensificări în zona înaltă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Vremea » Vremea 9 aprilie 2021. Aer deosebit de rece în toată țara, temperaturi de -10 grade la munte