Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Vremea 9 decembrie. Prognoza meteo anunță ploi

Vremea pe 9 decembrie este instabilă, dar va fi mai caldă față de vineri. Prognoza meteo estimează temperaturi de până la 10 grade. În București vor fi însă 6 grade.

de Redactia Observator

la 08.12.2018 , 16:18

Vremea pe 9 decembrie este instabilă, dar va fi mai caldă față de vineri. Prognoza meteo estimează temperaturi de până la 10 grade. În București vor fi însă 6 grade.

Noaptea de sâmbătă spre duminică: Cerul va avea înnorări şi se vor semnala precipitaţii în general slabe, pe arii relativ extinse în centrul, sudul, estul ţării şi izolat în restul teritoriului. Acestea vor fi predominant sub formă de ninsoare la munte, mixte în Transilvania, iar în primele ore şi în Maramureş şi mai ales ploi în celelalte regiuni. Izolat se va forma polei. Temperaturile minime se vor încadra între -2 şi 4 grade.

Vremea 9 decembrie în țară

Articolul continuă după reclamă

Duminică, vremea se anunță instabilă în multe regiuni. Cerul va avea înnorări şi temporar se vor semnala precipitaţii slabe. În cursul zilei acestea vor fi mai ales sub formă de ploaie în sud-estul şi nord-vestul ţării şi cu totul izolat în rest, iar noaptea vor fi fulguieli în zonele de munte, precum şi ploi, lapoviţe şi ninsori, local în jumătatea nord-vestică a teritoriului şi pe spaţii restrânse în celelalte regiuni. Izolat se va forma polei.

Pe acelaşi subiect

Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări la munte, cu precădere în zona înaltă a Carpaţilor Orientali, dar la cote mai reduse şi în regiunile vestice şi nord-vestice. Temperaturile maxime se vor încadra între 0 şi 10 grade, iar cele minime între -6 şi 3 grade, arată prognoza meteo. În zonele joase, mai ales din sudul şi estul teritoriului vor fi condiţii de ceaţă, îndeosebi în cursul nopţii. Presiunea atmosferica va scădea în prima parte a intervalului.

Harta ANM cu vremea pe 9 decembrie

Prognoza meteo în București pe 9 decembrie

Cerul va fi temporar noros şi trecător va ploua slab, mai ales în primele ore ale intervalului şi în timpul nopţii. Vântul va sufla slab până la moderat. Conform ANM, temperatura maximă va fi de 5...6 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de -1 grad. Vor fi condiţii de ceaţă. Presiunea atmosferica va scădea în prima parte a intervalului.

Cum va fi duminică la munte

Vremea va fi normală termic. Cerul va avea înnorări şi local va ninge slab. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări în zona înaltă a Carpaţilor Orientali.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Vremea » Vremea 9 decembrie. Prognoza meteo anunță ploi