Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Vremea Bucureşti 20 aprilie 2018. Prognoza meteo pentru vineri şi weekend în Capitală

Vremea în Bucureşti pe 20 aprilie 2018 va fi mai rece faţă de zilele trecute, dar cu temperaturi normale pentru această perioadă, spun meteorologii ANM.

de Redactia Observator

la 19.04.2018 , 16:11

Zi însorită în zona Fântâni din Bucureşti Vremea în Bucureşti pe 20 aprilie 2018 va fi caldă - pixabay.com

Vremea în Bucureşti pe 20 aprilie 2018 va fi mai rece faţă de zilele trecute, dar cu temperaturi normale pentru această perioadă, spun meteorologii ANM. Prognoza meteo anunţă o încălzire în weekend.

În Capitală, în noaptea de joi spre vineri, cerul va fi temporar noros şi vor fi condiţii pentru ploi de scurtă durată. Vântul va sufla slab până la moderat, spune ANM. Temperatura minimă se va situa în jurul valorii de 12 grade.

Vremea în Bucureşti pe 20 aprilie

Articolul continuă după reclamă

Valorile termice, mai scăzute decât în intervalul anterior, vor fi apropiate de cele normale la această dată. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în prima parte a zilei, dar condiţiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla în general moderat pe parcursul zilei, apoi va slăbi treptat în intensitate. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 20 de grade, iar cea minimă va fi de 8...9 grade, uşor mai scăzută în zona preorăşenească, spre 6...7 grade.

Pe acelaşi subiect

Presiunea atmosferica va creşte uşor.

Prognoza meteo pe 21 aprilie în Capitală

Vremea va deveni frumoasă şi se va încălzi uşor. Cerul va fi variabil, mai mult senin dimineaţa şi noaptea. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 22 de grade, iar cea minimă va fi de 8...10 grade.

Presiunea atmosferica va scădea.

Prognoza meteo pe 22 aprilie 2018

Vremea va fi frumoasă şi va deveni deosebit de caldă pentru această dată. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 26 de grade, iar cea minimă va fi de 10...12 grade.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Vremea » Vremea Bucureşti 20 aprilie 2018. Prognoza meteo pentru vineri şi weekend în Capitală