Antena Meniu Search
x

Vremea în Bucureşti pe 9 mai. Ploaie, vânt şi scad temperaturile

Vremea în 10 mai în Bucureşti dă semne că se răceşte şi va ploua. Meteorologii de la ANM anunţă precipitaţii şi pentru zilele de joi şi vineri.

Vremea pe 10 mai în Bucureşti aduce ploi torenţiale
Vremea în Bucureşti pe 10 mai va fi ploioasă şi cu temperaturi în scădere - pixabay.com

Vremea în 9 mai în Bucureşti dă semne că se răceşte şi va ploua. Meteorologii de la ANM anunţă precipitaţii şi pentru zilele de joi şi vineri.

Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare şi condiţii pentru averse slabe - în prima parte a nopţii. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura minimă va fi de 14...15 grade.

Vremea în Bucureşti pe 9 mai

Conform ANM, regimul termic va fi caracterizat de valori în jurul celor normale pentru această perioadă din an, cerul va fi înnorat şi temporar va ploua. Se vor cumula cantităţi de apă în medie de 10 l/mp. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 21...22 de grade, iar cea minimă de 13...14 grade.

Pe acelaşi subiect

Presiunea atmosferica va creşte uşor.

Prognoza pe 10 mai în Bucureşti

Vremea va fi răcoroasă, înnorările vor fi persistente şi va ploua temporar, în special pe parcursul zilei. Vântul va sufla moderat. Temperatura maximă va fi de 20...21 de grade, iar cea minimă de 11...13 grade. Presiunea atmosferica va continua să crească uşor.

Prognoza pe 11 mai în Capitală

Vremea se va încălzi, astfel că temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 25 de grade. Temporar înnorările se vor accentua, iar probabilitatea pentru averse şi descărcări electrice va fi relativ ridicată. Vântul va sufla slab şi moderat. Minima termică va fi de 11...13 grade.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Vremea » Vremea în Bucureşti pe 9 mai. Ploaie, vânt şi scad temperaturile