Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Vremea de mâine 27 septembrie. Va fi extrem de cald pentru această perioadă. Maxime de 30 de grade

Vremea va fi extrem de caldă pentru această perioadă, în special în regiunile sudice. Cerul va fi variabil la senin, cu înnorãri în a doua parte a nopţii. Iată prognoza meteo de mâine 27 septembrie. 

de Redactia Observator

la 26.09.2024 , 16:22

Vremea de mâine 27 septembrie. Va fi extrem de cald pentru această perioadă. Maxime de 30 de grade - Shutterstock

La noapte, valorile termice vor fi mult mai ridicate decât cele normale în aceastã perioadã a anului, astfel cã minimele se vor încadra între 11 şi 19 grade, uşor mai scãzute în zonele depresionare (spre 6...8 grade în cele din estul Transilvaniei). Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri în zona montanã înaltã (rafale de 60...80 km/h îndeosebi în Munţii Apuseni şi în nordul Carpaţilor Orientali) şi izolat, în general cu 40...50 km/h, în nord-vestul teritoriului şi în regiunile estice. Spre dimineaţã, se va forma ceaţã pe alocuri în est şi în sud-est şi pe arii restrânse, pe vãi şi în depresiuni, în celelalte regiuni.

Vremea de mâine 27 august în ţară

Vremea va fi predominant frumoasã şi deosebit de caldã pentru ultima decadã a lunii septembrie, cãlduroasã dupã-amiaza în special în regiunile sudice; valorile termice, în creştere faţã de ziua anterioarã, se vor situa în general cu 7...10 grade peste mediile multianuale. Cerul va fi variabil la senin, cu înnorãri în a doua parte a nopţii în extremitatea vesticã a ţãrii unde izolat vor fi posibile ploi slabe, precum şi în sud-est.

Articolul continuă după reclamă

Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri mai ales la începutul intervalului în zona montanã înaltã (rafale de 60...80 km/h cu precãdere în Carpaţii Orientali) şi temporar, cu viteze în general de 40...45 km/h, pe alocuri în vest-nord-vest şi în estul teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra între 24...25 de grade pe litoral şi 33...34 de grade local în Câmpia Românã; minimele termice vor fi cuprinse între 12 şi 17 grade, mai  scãzute în depresiuni, spre 6...7 grade în cele ale Carpaţilor Orientali, dar şi uşor mai ridicate în Dealurile de Vest şi pe litoral. Dimineaţa şi noaptea, pe arii restrânse va fi ceaţã, în special în depresiuni şi în regiunile estice şi sud-estice.

Pe acelaşi subiect

Vremea de mâine 27 august în Bucureşti şi în Cluj

La noapte, cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura minimã, mai ridicatã decât în mod obişnuit în aceastã perioadã, va fi de 13...15 grade.

Vremea va fi mult mai caldã decât în mod obişnuit în ultima decadã a lunii septembrie, cãlduroasã dupã-amiaza; temperatura maximã, cu 10 grade peste media climatologicã a datei, se va situa în jurul a 33 de grade, iar cea minimã va fi de 14...16 grade. Cerul va fi variabil, mai mult senin ziua, iar vântul va sufla slab pânã la moderat.

În Cluj, vremea va fi deosebit de caldă. Maximele pot ajunge la 30 de grade.

Vremea de mâine 27 august la munte

Vremea va fi predominant frumoasã şi mult mai caldã decât în mod obişnuit în ultima decadã a lunii septembrie. Cerul va fi variabil la senin. Vântul va avea intensificãri mai ales la începutul intervalului la altitudini mari (rafale de 60...80 km/h cu precãdere în Carpaţii Orientali). Dimineaţa şi noaptea, pe vãi şi în depresiuni, pe arii restrânse va fi ceaţã.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
V-aţi cumpăra vreodată o casă scoasă la licitaţie?
Observator » Vremea » Vremea de mâine 27 septembrie. Va fi extrem de cald pentru această perioadă. Maxime de 30 de grade