Antena Meniu Search
x

Foto Vremea de mâine 30 noiembrie 2023. Lapoviță și ninsoare în mai multe zone din țară. Prognoza meteo ANM

Vremea de mâine în România. În intervalul 29 noiembrie - 30 noiembrie 2023 valorile termice vor fi mai scăzute decât în intervalul anterior, cu precădere în vest, centru şi nord. Cerul va avea înnorări în regiunile intracarpatice, unde local vor fi precipitaţii slabe, predominant sub formă de ninsoare. În restul teritoriului, înnorările vor fi temporare. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări temporare în zonele montane, în sudul, estul şi parţial în centrul teritoriului. Temperaturile maxime se vor situa între -1 şi 11 grade.

de Redactia Observator

la 29.11.2023, 15:32

Valorile de temperatură diurne se vor situa în jurul mediilor multianuale, iar cele nocturne vor fi mai ridicate decât cele din intervalul precedent. Cerul va fi variabil, mai mult noros la munte, în vestul, nordul, centrul şi estul ţării. Se vor semnala precipitaţii mixte în zonele montane şi predominant ploi în rest. Izolat cantităţile de apă vor fi însemnate (peste 15...20 l/mp).

Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări pe crestele montane (rafale de 70...80 km/h), iar la intensităţi mai mici şi pe arii restrânse în vest şi în a doua parte a intervalului în est.

Temperaturile maxime se vor încadra între 1 şi 10 grade, iar cele minime în general între 0 şi 8 grade. Pe alocuri se va forma ceaţă şi vor fi condiţii de polei.

Prognoza meteo București joi 29 noiembrie 2023

Pe acelaşi subiect

Valorile de temperatură se vor situa în jurul mediilor multianuale. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 6...7 grade, iar minima de 0...1 grad, mai scăzută în zona preorăşenească. Dimineaţa vor fi condiţii de ceaţă.

Vremea la munte

Valorile de temperatură diurne se vor situa în jurul mediilor multianuale, iar cele nocturne vor fi mai ridicate decât cele din intervalul precedent. Cerul va fi mai mult noros, iar începând din a doua parte a zilei, aria precipitaţiilor se va extinde dinspre masivele vestice şi va cuprinde cea mai mare parte a zonei montane.

La început, precipitaţiile vor fi mixte la altitudini mici şi predominant sub formă de ninsoare la altitudini mari, apoi vor fi ploi şi doar în zona înaltă şi lapoviţă şi ninsori. Izolat cantităţile de apă vor fi însemnate (peste 15...20 l/mp). Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări pe creste. Vor fi condiţii de polei.

Cum va fi vremea în Europa

Cerul va avea înnorări şi se vor semnala precipitaţii sub formă de ploaie sau lapoviţă şi ninsoare în nordul, vestul, centrul, sud-vestul, sudul şi în nord-estul continentului. În rest cerul va fi variabil, iar probabilitatea pentru precipitaţii redusă. Local, în partea de vest şi în cea de sud-vest se vor acumula cantităţi de apă însemnate (peste 30 l/mp). Vântul va avea intensificări în nord-estul, sud-vestul şi sudul continentului şi izolat în rest.

Temperaturile vor marca o creştere faţă de ziua precedentă în extremitatea sudică, dar în rest nu se vor modifica semnificativ. Dimineaţa, în zonele mai joase de relief vor fi condiţii de ceaţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Vremea » Vremea de mâine 30 noiembrie 2023. Lapoviță și ninsoare în mai multe zone din țară. Prognoza meteo ANM