Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Vremea în București. Capitala trece de la temperaturi neobişnuit de calde la ploi, răcoare şi descărcări electrice

Vremea în Capitală va suferi schimbări semnificative în următoarele zile. Va trece de la temperaturi neobișnuit de ridicate pentru început de octombrie, cu maxime de 27-28 grade, la o răcire accentuată și ploi, cu maxime de 21-22 de grade, în doar câteva zile.

de Redactia Observator

la 03.10.2024 , 10:37

Vremea în București. Capitala trece de la temperaturi neobişnuit de calde la răcoare, ploi şi descărcări electrice Vremea în București. Capitala trece de la temperaturi neobişnuit de calde la răcoare, ploi şi descărcări electrice - Shutterstock

ANM a emis prognoza specială pentru București, valabilă în perioada joi - luni.

Joi, cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura minimă va fi de 10...12 grade.

Cum va fi vremea în Capitală pentru restul săptămânii

Articolul continuă după reclamă

Vineri, temperaturile vor continua să crească, iar vremea va deveni mai caldă decât în mod obișnuit la această dată. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări spre sfârșitul intervalului, însă probabilitatea de ploaie va fi redusă. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 27...28 de grade, iar cea minimă de 13...15 grade.

Sâmbătă, vremea se va menține caldă, dar va deveni instabilă. Cerul va fi variabil, cu înnorări accentuate începând din orele serii, când vor fi averse și descărcări electrice. Prin acumulare, cantitățile de apă vor fi mai însemnate. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în timpul ploilor. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 26 de grade, iar cea minimă va fi de 14...15 grade.

Duminică și luni, vremea se va răci și temporar va ploua. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 21...22 de grade, iar cea minimă de 10...12 grade. Din această seară până luni dimineață, este valabilă o informare de ploi în majoritatea regiunilor din ţară. De asemenea, un cod galben de vânt vizează Banatul, sudul Crișanei și Carpații Meridionali.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Vremea » Vremea în București. Capitala trece de la temperaturi neobişnuit de calde la ploi, răcoare şi descărcări electrice