Antena Meniu Search
x

Vremea în primul tur de scrutin, la alegerile prezidențiale 2019

n ziua votului, România se împarte între vară şi toamnă ploiasă. Dacă în sudul ţării sau la malul mării, soarele ne va răsfăţa cu temperaturi de peste 20 de grade.

de Redactia Observator

la 09.11.2019, 22:59

Vezi și

În ziua votului, România se împarte între vară şi toamnă ploiasă. Dacă în sudul ţării sau la malul mării, soarele ne va răsfăţa cu temperaturi de peste 20 de grade, în Banat sau Transilvania avem nevoie de umbrele, dacă ieşim din casă. Indiferent de anotimpul din termometre, oamenii spun că vremea nu le strică planurile în ziua alegerilor. Unii merg în familie să voteze preşedintele.

Dacă nu ne-am fi uitat în calendar, am fi crezut că litoralul se pregăteşte pentru deschiderea sezonului estival. Plaja a fost plină azi de turişti, la fel şi faleza de la cazino. Noiembrie are toate şansele să bată recordul lunii octombrie care a fost cea mai călduroasă din ultimii 140 de ani. Soare va fi şi duminică.

Înaintea votului, un grup de studenţi din Bucureşti se bucură de o zi de vacanţă. Şi la Cluj-Napoca va fi soare mâine, cu scurte episoade de ploaie. Pentru mulţi alegători, vremea nu contează când în calendar e zi de alegeri.

Bucureştenii vor fi răsfăţaţi duminică de o altă zi care va semăna mai degrabă cu un început de vară.

În Banat, Crişana, Maramureş şi o parte din Transilvania ziua alegerilor vine cu ploi de toamnă. Aşa că, înainte să plecaţi la vot, luaţi şi o umbrelă sau o pelerină!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Vremea » Vremea în primul tur de scrutin, la alegerile prezidențiale 2019