Antena Meniu Search
x

Temperaturi de vară în următoarele zile, maximele ating 33 de grade Celsius

Urmează patru zile cu vreme călduroasă, în care temperaturile maxime vor atinge 33 de grade în sudul României, prognozează Agenția Națională de Meteorologie (ANM).

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 13.09.2020, 16:12

Temperaturi de vară în următoarele zile, maximele ating 33 de grade Celsius
Prognoza meteo 14 - 17 septembrie 2020 - Profimedia Images
  • Vreme frumoasă la mijlocul lunii septembrie, una în general liniștită
  • Ploile și-ar putea face apariția după mijlocul săptămânii

Vremea luni, 14 septembrie 2020

Vremea va fi caldă, călduroasă după-amiaza în vestul şi sudul țării şi pe arii mai restrânse în rest. Cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificări în Moldova, Dobrogea, în jumătatea estică a Munteniei, precum şi în zona montană înaltă.

Temperaturile maxime se vor încadra între 25 şi 33 de grade, cu cele mai ridicate valori în Oltenia, iar cele minime vor fi cuprinse între 8 grade în depresiunile Carpaților Orientali şi în jur de 20 de grade pe litoral şi în Dealurile de Vest. Pe arii restrânse, îndeosebi în Transilvania şi în zonele depresionare, se va semnala ceață.

Presiunea atmosferică va creste usor dinspre nord si nord-est la valori inalte, de regim anticiclonic.

Prognoza meteo marți, 15 septembrie 2020

Vremea se va menține caldă pentru această dată, călduroasă după-amiaza îndeosebi în vestul şi sudul țării. Cerul va fi variabil spre mai mult senin. Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificări în regiunile sudice.

Temperaturile maxime se vor încadra între 24 şi 32 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 10 şi 20 de grade, mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei, spre 6 grade. Dimineața şi noaptea, izolat, vor fi condiții de ceață.

Presiunea atmosferică va scadea, dar nu considerabil de mult.

Vremea miercuri, 16 septembrie 2020

Vremea va fi călduroasă după-amiaza în zonele de câmpie şi local în cele de podiş. Cerul va fi variabil în regiunile vestice şi sud-vestice şi mai mult senin în rest. Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificări ziua în sudul şi în sud-vestul țării.

Temperaturile maxime se vor încadra între 25 şi 33 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 10 şi 20 de grade, mai scăzute în estul Transilvaniei, până spre 6 grade.

Noaptea şi dimineața, izolat va fi ceață, cu o probabilitate mai mare în sud-est şi în depresiunile intramontane.

Prognoza meteo joi, 17 septembrie

Vremea va fi mai caldă decât în mod obişnuit pentru a doua decadă a lunii septembrie, în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi variabil ziua, dar se va înnora treptat spre seară şi noaptea în vestul, centrul, nordul şi nord-estul țării, unde probabilitatea pentru averse şi descărcări electrice va fi în creştere.

Cantitățile de apă pot fi izolat mai însemnate. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări în partea a doua a intervalului în estul teritoriului, iar de scurtă durată şi în timpul ploilor.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 24 şi 32 de grade, iar cele minime, în general, între 10 şi 19 grade.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Vremea » Temperaturi de vară în următoarele zile, maximele ating 33 de grade Celsius