Antena Meniu Search
x

Video Zăpada le dă bătăi de cap bucureștenilor. Stratul de omăt depus măsoară deja câţiva centimetri

În Capitală a nins toată noaptea. Pe unele artere s-a depus şi un strat subţire de omăt, pentru că utilajele de deszăpezire nu şi-au făcut apariţia.

Ana Grigore
de Ana Grigore

la 27.01.2023, 07:47

Vezi și

A nins în Capitală, noaptea trecută, iar șoferii au avut de lucru la primele ore ale dimineții după ce și-au găsit mașinile acoperite de zăpadă. Stratul de omăt măsoară deja câțiva centimetri. În unele zone din oraș, utilajele de deszăpezire au intervenit să curețe drumul. Polițiștii îi sfătuiesc pe conducătorii auto să păstreze distanţa faţă de autoturismele din faţă, iar dacă şoseaua este acoperită cu polei, să folosească frâna de motor.

Ana Grigore, reporter Observator: Şoferii bucureşteni au avut de lucru în această dimineaţă, înainte de a porni la drum. Iar asta pentru că s-au trezit cu maşinile complet acoperite de zăpadă. A nins destul de mult în Capitală, noaptea trecută, iar stratul de omăt depus măsoară deja câţiva centimetri. Şi pe şosele s-a depus zăpadă, iar în unele zone a fost nevoie de intervenţia utilajelor de deszăpezire. Se circulă destul de greu la această oră, iar poliţiştii le reamintesc şoferilor că lipsa anvelopelor de iarnă îi poate costa scump. De asemenea, agenţii îi sfătuiesc pe conducătorii auto să păstreze distanţa faţă de autoturismele din faţă, iar dacă şoseaua este acoperită cu polei, să folosească frâna de motor. Meteorologii anunţă că cel mai sever episod de iarnă din acest an se va înregistra în această seară. Nu ne vom bucura însă prea mult timp de zăpadă. De săptămâna viitoare se opresc ninsorile, dar vine gerul. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Vremea » Zăpada le dă bătăi de cap bucureștenilor. Stratul de omăt depus măsoară deja câţiva centimetri