Antena Meniu Search
x

Video Zeci de tornade au măturat Statele Unite în doar 24 de ore, lăsând în urmă pagube uriaşe. Mărturii din infern: ''Uşa era blocată, toate lucrurile cădeau!''

Vremea extremă a pus stăpânire pe întreaga lume! Furtuna Mathis a lăsat mii de oameni în beznă în Marea Britanie. În Franţa, aceeaşi furtună a cauzat moartea unui om. În Statele Unite au fost în doar 24 de ore peste 38 de tornade care au distrus totul in cale. Nordul Norvegiei a fost lovit de avalanşe ce au dus la moartea a patru oameni. Capitala Irakului a fost, în schimb, acoperită de o furtună de nisip. 

de Redactia Observator

la 01.04.2023, 09:05

Vezi și

Vântul violent din Marea Britanie a adus rafale şi de 150 de kilometri pe oră. Sute de gospodării au rămas fără electricitate după ce Furtuna Mathis a cuprins Regatul. Multe drumuri au fost blocate, iar zeci de zboruri anulate. Aceeaşi furtună a făcut victime în Franţa: un bărbat a murit după ce un copac a căzut pe el. 

În doar 24 de ore, peste 38 de tornade au distrus totul în cale

O tornadă puternică a distrus mai multe zone din Little Rock, Arkansas. Peste 350 de mii de oameni se aflau în zone de risc în timpul tornadei, comunică Serviciul Național de Meteorologie. Pagubele au fost majore. Zeci de maşini şi case au fost distruse. 

''Prima dată s-au stins luminile şi, după aceea, toţi încercam să ajungem pe hol, dar holul nu este cel mai sigur loc, pentru că toate lucrurile de acolo cădeau. Uşa era blocată, dar toate lucrurile noastre care erau pe mese au căzut. Fereastra şi masa s-au rupt, dar am reuşit să ajungem în baie şi era o singură persoană rănită.'' 

Pe acelaşi subiect

În Mississippi, preşedintele american a vizitat zonele distruse de furtuna care a luat 21 de vieţi. 

Joe Biden, preşedintele SUA: Voi face tot...tot ce îmi stă în putere să fac, să vin în ajutorul oamenilor din această comunitate. 

La polul opus se află Irakul, cu o furtună de nisip care a acoperit Capitala. Mai multe persoane au fost nevoite să poarte măşti sau să-şi pună eşarfe pe faţă pentru a nu inhala nisipul. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Vremea » Zeci de tornade au măturat Statele Unite în doar 24 de ore, lăsând în urmă pagube uriaşe. Mărturii din infern: ''Uşa era blocată, toate lucrurile cădeau!''