Antena Meniu Search
x

Video 5 despre tine, 22 septembrie 2023. Furaţi pe canapea: cum ne ferim de ţepe când facem cumpărături online

Observator: 5 despre tine!

de Redactia Observator

la 22.09.2023, 16:36

Vezi și

1. Furaţi pe canapea - cum ne ferim de ţepe când facem cumpărături online.

S-a cam încheiat sezonul concediilor, începe sezonul marilor cumpărături de toamnă. Să nu uităm că în magazine deja au apărut primele reduceri şi mai e şi aproximativ o lună până la Black Friday. Vorbim despre o perioadă în care shoppingul online va exploda, la fel însă şi atacurile cibernetice, căci hakerii de abia aşteaptă să ne lase cu conturile goale. 

2. Ni se coace ceva - pâinea cea de toate zilele, mai mică şi mai scumpă.

Vrem să mâncăm sănătos, dar nu prea ne permitem. Ce e bun şi natural costă şi va costa şi mai mult de la 1 ianuarie. Statul vrea să câştige bani şi de pe urma produselor bio tradiţionale. TVA-ul creşte până şi aici. Pâinea, brânza şi carnea sunt vizate de scumpiri. 

3. Boboci la bidinea - studenţii, meseriaşi de nevoie în camerele de cămin. 

"Fă Rai din ce ai!" - este prima lecţie a studenţiei. Căminele nu sunt tocmai hoteluri de cinci stele, aşa că bobocii încearcă să îşi creeze cât mai mult confort în locul care le deveni casă pentru următorii ani. Primul pas e curăţenia. O tradiţie prin care am trecut toate generaţiile. Unul cu bidineaua, altul cu mătura, iar la final, pot începe... petrecerile! La Iaşi, cine munceşte e răsplătit pe măsură: o lună de cazare gratuită

4. Tot mai bine e acasă - cum poţi să-ţi iei locuinţă fără credit la bancă.  

Dacă sunteţi unul dintre românii care voiau să-şi cumpere un apartament, anunţul că TVA va creşte de la 5 la 9% pentru apartamentele mai "ieftine" fie v-a convins să vă grăbiţi, fie v-a descurajat. Iar în piaţă asta s-a tradus printr-o perioadă...critică. O consecinţă imediată a fost că preţurile chiriilor au crescut şi mai mult. Ele cresc oricum în oraşele universitare odată cu începerea cursurilor. 

5. Cu capul în nori - tunsorile anului, inspirate din natură.

Tot natura ne influenţează până şi coafurile! Tunsorile anului 2024 vor fi inspirate din lumea animalelor.

Urmăreşte - de luni până vineri - Observator 5! Despre tine!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » 5 despre tine » 5 despre tine, 22 septembrie 2023. Furaţi pe canapea: cum ne ferim de ţepe când facem cumpărături online