Antena Meniu Search
x

(P) "Am montat protecția laterală de pat la timp!" Mărturia părinților unui bebe mult prea aventurier

De ce este o protecție laterală de pat o soluție excelentă pentru siguranța lui bebe? Studiile de piață efectuate si recenziile părinților care au montat deja aceste echipamente sunt cel mai bun răspuns la această întrebare. Valul uriaș de interes, constatat în ultimii ani, față de aceste articole demonstrează utilitatea lor în perimetrul casei și contribuția adusă în sânul familiei. Numeroase incidente neplăcute care afectau copiii sunt acum eliminate de pe lista grijilor de părinte, datorită acestor instrumente practice, realizate special pentru cei mici. Dacă nu ai achiziționat încă un model din această categorie, este timpul să faci cât mai curând acest pas care îți va aduce multe satisfacții în plan familial.

de Redactia Observator

la 25.11.2022, 15:13

"Am montat o protectie laterala pat la timp!" Iată una dintre mărturiile auzite frecvent în discuțiile dintre cei care au acasă un piticot aventurier. Decizia de a amenaja patul astfel încât să fie îndepărtate pericolele de lovire prin cădere de la nivelul saltelei este una excelentă de fiecare dată. Mai mult decât atât, instalarea echipamentului încă de la cele mai fragede vârste constituie un avantaj uriaș de care trebuie să profiți. Cu un design prietenos, acestea reprezintă varianta cea mai puțin invazivă de protecție. Așadar, analizează ofertele producătorilor și alege modelul cel mai compatibil cu personalitatea micuțului tău!

Margini de protecție cu elemente moderne și rezultate demonstrate

Fiecare protecție laterală de pat are anumite recomandări în funcție de vârsta și greutatea copilului. Vei remarca articole foarte eficiente pentru cei cu vârsta între 0 și 3 ani sau 0 și 5 ani, ca de exemplu barierele XXL cu înălțimea ajustabilă, optime pentru cei până în 5 ani sau apărătorile tip rulou, minunate pentru nou-născuți și bebeluși.

Dacă ai un explorator cu vârsta până în 5 ani, care vrea să calce pe urmele lui Indiana Jones, atunci bariera de largi dimensiuni este cea mai bună soluție la care poți apela în prezent. Înălțimea generoasă îi permite micuțului să fie în siguranță chiar și atunci când stă în picioare pe salteluță, putându-se juca în voie fără niciun risc, iar conectorii disponibili facilitează realizarea unui țarc de joacă captivant, prin atașarea mai multor protecții pe toate lateralele patului.

Pe acelaşi subiect

Marginile de siguranță rabatabile la 180 de grade oferă, de asemenea, o protecție laterală de pat excelentă. Culorile și imprimeurile vesele de pe plasa echipamentului sunt foarte atrăgătoare pentru micuții de maxim 5 ani și le inspiră o stare de relaxare pe toată durata utilizării.

Pernuțele din spumă cu memorie

Bumperele flexibile și mini bumperele portabile sunt foarte practice și ușor de transportat. Le poți lua cu tine în vacanțe sau oriunde urmează să înnopteze bebe. Acestea sunt dotate cu pernuțe din spumă cu memorie care amortizează perfect orice cascadorie și pot fi conectate fără dificultate pe tot perimetrul patului pentru a realiza un spațiu lipsit de pericole.

Apărătorile de tip rulou sau cele împletite sunt excelente pentru bebeluși în primele luni de viață. Modelele oferă o vizibilitate optimă, îi țin departe pe cei mici de cadrele rigide ale mobilierului, mai ales în timpul somnului când au tendința să se răsucească pe toate părțile, și acoperă spațiul dintre patul matrimonial și cel al lui bebe, atunci când acestea sunt lipite.

"Am montat o protecție laterală pat și sunt super mulțumit de rezultate!" Asta vei spune și tu la următoarea întâlnire cu apropiații tăi! La somn sau la joacă, acasă sau în vacanțe, micuțul tău va fi permanent în siguranță atunci când va folosi pătuțul, datorită echipamentului montat de tine.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Advertoriale » (P) "Am montat protecția laterală de pat la timp!" Mărturia părinților unui bebe mult prea aventurier