Antena Meniu Search
x

(P) Prin serviciile de închirieri mașini, poți "descoperi" un nou autoturism în fiecare săptămână!

Cumpărarea unui autoturism proprietate personală reprezintă o bătaie de cap din mai multe puncte de vedere. În primul rând, prețurile au crescut mult, astfel încât investiția inițială este una considerabilă sau, dacă îl cumperi în rate, vei plăti lunar o sumă consistentă, pe parcursul mai multor ani.

de Redactia Observator

la 16.05.2023, 17:00

Apoi, odată cumpărată, o mașină necesită îngrijire constantă și multe cheltuieli periodice. Ai nevoie de un garaj sau măcar de un loc de parcare sigur, trebuie să plătești asigurările obligatorii sau rovinieta, e necesar să faci reviziile periodice și să schimbi la timp bateria, uleiul auto, antigelul sau lichidul de frână. Când se învechește, reparațiile ajung să coste tot mai mulți bani, iar în final trebuie cumpărat un nou automobil.

Toate aceste complicații determină multe persoane să apeleze mai degrabă la serviciile firmei de inchirieri masini FocusRent, spre exemplu. Pe lângă faptul că te scutește de rate sau de plata unei sume importante inițial și că elimină restul bătăilor de cap, această soluție oferă și un alt avantaj major: poți să ai parte, pentru fiecare deplasare, exact de modelul potrivit de automobil.

Într-adevăr, deținerea unui singur autoturism nu este capabilă nici pe departe să satisfacă integral necesitățile unei persoane active. De exemplu, când te deplasezi repede prin oraș spre serviciu sau la cumpărături, preferi un model mic, cu care să te strecori ușor prin trafic, iar parcarea să nu îți dea bătăi de cap.

În schimb, necesitățile sunt cu totul altele în momentul în care mergi la o întâlnire de afaceri, la un eveniment sau la o excursie pe munte împreună cu un grup de prieteni. Pentru fiecare dintre aceste situații este recomandat un model diferit și exact acesta este avantajul care decurge din oferta diversă a unei companii de închirieri mașini.

Diversitatea modelelor disponibile

Dacă urmează o perioadă cu un program încărcat, pe durata căreia ai de făcut multe drumuri scurte prin traficul aglomerat din oraș, vei prefera fără îndoială clasa Economy. Serviciile de închirieri mașini îți pun la dispoziție mai multe autoturisme de acest fel, cum ar fi: Dacia Logan, Ford Fiesta, Opel Corsa cu cutie automată de viteze, Ford Focus, Volkswagen Golf și Skoda Octavia.

Dacă, în schimb, participi la o întâlnire cu un posibil partener de afaceri sau cu un potențial client, cu siguranță vrei să oferi imaginea unei persoane de succes, care să se reflecte atât în hainele pe care le porți, cât și în mașina pe care o conduci. În acest caz, poți să apelezi la un serviciu de închirieri mașini din categoria Luxury. Modelele alese cel mai frecvent sunt următoarele: VW Touran, Mercedes Benz A klasse, VW Passat, Audi A4, Mercedes Benz C klasse, Mercedes Benz E klasse, Mercedes Benz GLA și Mercedes Benz GLC Coupe.

În cazul în care plănuiești o excursie la munte sau o vizită la țară, în sate unde nu toate drumurile sunt asfaltate, vei prefera un automobil din clasa SUV și 4×4, precum Dacia Duster, VW Tiguan, BMW X5 sau Mercedes Benz GLE.

Pentru deplasări la care participă mai multe persoane, precum invitații la un eveniment sau colegi care merg împreună la un teambuilding, există varianta închirierii unor microbuze cu 8+1 locuri, precum VW Transporter, Mercedes Vito sau Mercedes Benz V klasse.

Serviciile de închirieri mașini îți oferă, de fiecare dată, exact soluția de care ai nevoie și te scutesc de orice bătăi de cap. Datorită acestei opțiuni, poți conduce un nou autoturism în fiecare săptămână!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteți de acord ca evazioniștii sub 1 milion de euro să scape de închisoare dacă dau banii înapoi?

Observator » Advertoriale » (P) Prin serviciile de închirieri mașini, poți "descoperi" un nou autoturism în fiecare săptămână!