Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Votarea s-a încheiat în prima secţie deschisă în diaspora pentru români. Secţiile de votare care urmează să se deschidă

Votarea în străinătate la alegerile pentru Parlamentul European s-a încheiat duminică, la 13:00, ora României, în cea mai estică secție, organizată la Auckland, Noua Zeelandă. Pe de altă parte, la ora 13:00, votarea a început în secțiile organizate în Brazilia, Argentina și Uruguay.

de Redactia Observator

la 09.06.2024 , 18:25

Secţiile de votare care urmează să se deschidă - INQUAM

Votarea în străinătate la alegerile pentru Parlamentul European s-a încheiat duminică, 9 iunie 2024, la 13:00, ora României, în cea mai estică secție, organizată la Auckland, Noua Zeelandă.

Votarea va dura în total 34 de ore

„Procesul electoral la această secție a decurs în condiții optime, fără a fi nevoie de prelungirea programului de votare. În următoarele ore se vor închide și secțiile de votare organizate în Australia. Pe de altă parte, la ora 13:00, votarea a început în secțiile organizate în Brazilia (Brasilia, Ipora do Oeste, Rio de Janeiro și Sao Paulo), Argentina și Uruguay și urmează să se deschidă și secțiile de votare organizate în Canada, Chile, Columbia, Cuba, Mexic, Peru și SUA”, anunță MAE.

Articolul continuă după reclamă

În contextul diferențelor de fus orar, votarea în străinătate la alegerile europarlamentare se desfășoară pe durata a 34 ore.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Alegeri europarlamentare 2024 » Votarea s-a încheiat în prima secţie deschisă în diaspora pentru români. Secţiile de votare care urmează să se deschidă