Antena Meniu Search
x

Marcel Ciolacu a îndulcit tonul și îl apără pe Cătălin Cîrstoiu: "Nu e un criminal, iertați-mă! Haideţi să fim corecți!"

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că în prezent Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL la Primăria generală a Capitalei, el subliniind că cele două formaţiuni vor avea candidat comun la alegerile locale din acest an pentru Primăria Bucureşti. "Domnul Cîrstoiu nu e un criminal, iertaţi-mă! Înţeleg campania... dom-le, e un medic de excepţie, e un decan la UMF, un om care şi-a clădit profesional tot ce se poate, este solicitat şi în România şi în străinătate pentru operaţii şi nu face operaţii simple. Haideţi să fim corecţi!", spune Ciolacu.

de Redactia Observator

la 20.04.2024, 14:58

Marcel Ciolacu Cătălin Cîrstoiu
Ciolacu a îndulcit tonul și îl apără pe Cătălin Cîrstoiu: "Nu e un criminal, iertați-mă! Haideţi să fim corecți!" - Inquam Photos / Ovidiu Micsik

"Candidatul, în acest moment, este Cătălin Cîrstoiu. Am spus foarte clar că luni vom face o coaliţie, am vorbit pe WhatsApp cu domnul Cîrstoiu, o să vorbesc şi telefonic mai târziu, e normal că ţinem o legătură între noi. Nu am apucat să mă uit în detaliu la conferinţa de presă de ieri şi să urmăresc. (...) Sunt ferm convins că bucureştenii vor alege varianta cea mai bună", a afirmat Marcel Ciolacu sâmbătă, la Piteşti, potrivit News.ro.

Întrebat dacă ar fi de acord ca alianţa PSD-PNL să nu mai propună un candidat pentru Primăria generală a Capitalei, Ciolacu a spus: "Este exclus acest... ce vă pot spune cu certitudine, că alianţa PSD şi PNL la Primăria generală a Capitalei va avea un candidat unic. În acest moment avem un candidat unic. (...) Haideţi să avem coaliţia de luni".

Alegeri pentru Primăria Capitalei. Marcel Ciolaciu l-a apărat pe Cătălin Cîrstoiu: "Haideți să fim corecți!"

"Domnul Cîrstoiu nu e un criminal, iertaţi-mă! Înţeleg campania... dom-le, e un medic de excepţie e un decan la UMF, un om care şi-a clădit profesional tot ce se poate, este solicitat şi în România şi în străinătate pentru operaţii şi nu face operaţii simple. Haideţi să fim corecţi! Am înţeles, a fost la o clinică... dar lucrurile acestea o să le lămurim în cadrul coaliţiei", mai spune Ciolacu.

Pe acelaşi subiect

Întrebat dacă crede că medicul Cîrstoiu este incompatibil, liderul PSD spune că ştie că primarul sectorului 1 Clotilde Armand, se află în incompatibilitate, adăugând: "Eu nu am văzut decizie la domnul Cîrstoiu, nu am văzut-o! Dacă ANI are document, să o rezolve!".

El a anunţat că o discuţie privind candidatul la Primăria Capitalei va avea loc luni.

"O să vorbim luni. E atât de simplu, e corect. Nu-mi cereţi mie să iau decizii eu e incorect pentru un de asemenea valoare profesională să fac acest lucru", a mai afirmat Marcel Ciolacu, referindu-se la candidatura lui Cătălin Cîrstoiu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Alegeri locale 2024 » Marcel Ciolacu a îndulcit tonul și îl apără pe Cătălin Cîrstoiu: "Nu e un criminal, iertați-mă! Haideţi să fim corecți!"