Antena Meniu Search
x

Gabriela Firea, la prezentarea lui Cătălin Cîrstoiu: "Îmi doresc ca bucureştenii să simtă că trecem peste pasiuni personale"

Gabriela Firea, coordonatoarea campaniei PSD şi PNL pentru locale, a vorbit marţi, cu ocazia prezentării candidatului comun al coaliţiei pentru Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu, şi a declarat că îşi doreşte „ca bucureştenii să simtă că au autorităţile de partea lor, să simtă că ne dăm mână şi trecem peste poate pasiuni personale, să nu le spun orgolii, şi punem într-adevăr ca de fiecare dată, oamenii pe primul loc”, informează news.ro.

de Redactia Observator

la 20.03.2024, 14:00

Gabriela Firea, la prezentarea candidatului comun pentru Primăria Capitalei: "Îmi doresc ca bucureştenii să simtă că trecem peste pasiuni personale"
- Facebook

„Am fost foarte preocupată să mă informez în legătură cu motivele pentru care oamenii sunt fericiţi în anumite oraşe ale lumii şi nefericiţi în alte oraşe. Oamenii cei mai nemulţumiţi de felul în care se raportează la autorităţi sunt aceia care vin din ţări şi oraşe care pun foarte mare accent pe viaţa fiecărui indiferent că locuiesc la periferie, în cartie vechi, în cartier nou şi oameni care trăiesc în stres urban redus şi se creează un echilibru coerent corect în viaţa profesională şi viaţa personală”, a afirmat Gabriela Firea, marţi la Parlament.

Gabriela Firea, şi preşedintele PNL Bucureşti, Sebastian Burduja, coordonatorii campaniei pe Bucureşti

Liderul PSD Bucureşti a adăugat că „politic aşa cum spuneam ieri şi nu în glumă, voi munci mai mjult în această campanie pentru că îmi doresc ca bucureştenii să simtă că au autorităţile de partea lor, să simtă că ne dăm mână şi trecem peste poate pasiuni personale, să nu le spun orgolii, şi punem într-adevăr ca de fiecare dată, oamenii pe primul loc”.

„Mult succes domnului doctor, candidatul nostru, mult succes colegilor noştri de la sectoare şi colegilor consilieri generali. Dragi bucureşteni, dragi români, noi suntem în sluja dumneavoastră. Doamne ajută!”, a concluzionat Firea.

Liderii coaliţiei Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă l-au prezentat, într-o conferinţă de presă care a avut loc, marţi la Parlament,,la care participă şi preşedintele PSD Bucureşti, Gabriela Firea, şi preşedintele PNL Bucureşti, Sebastian Burduja, coordonatorii campaniei pe Bucureşti.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Alegeri locale 2024 » Gabriela Firea, la prezentarea lui Cătălin Cîrstoiu: "Îmi doresc ca bucureştenii să simtă că trecem peste pasiuni personale"