Antena Meniu Search
x

Video Contraoferta făcută de Piedone după ce i s-a cerut să se retragă: îi promite lui Ciolacu voturi la prezidenţiale dacă îl susţine la Primăria Capitalei

Război total pentru Primăria Capitalei. Marcel Ciolacu i-a cerut lui Cristian Popescu Piedone să îşi retragă candidatura, ca să îi lase cale liberă Gabrielei Firea. Primarul Sectorului 5 a refuzat cu gândul la asul lui din mânecă. I-a promis lui Marcel Ciolacu că îi dă voturi ca să devină preşedintele României, daca PSD îl ajută să ajungă primarul Bucureştiului.

de Redactia Observator

la 24.04.2024, 19:36

Vezi și

Cotat cu prima sansă în unele sondaje, Cristian Popescu Piedone ar putea să rupă masiv din voturile PSD. O luptă directă între Gabriela Firea si Cristian Popescu Piedone l-ar avantaja din start pe Nicusor Dan. În acest caz, Firea si Piedone si-ar împărti voturile electoratului de stânga din Capitală. "Locul domnului Cristian Popescu Piedone în această echipă nu poate să fie decât ca şi primar, în continuare, la Sectorul 5. Eu nu indemn pe nimeni, fiecare dintre noi decidem ce avem de facut", a declarat Marcel Ciolacu, preşedinte PSD.

Contraoferta făcută PSD-ului de Cristian Popescu Piedone

Acum o săptămână, Piedone a făcut şi el o ofertă. I-a promis ajutor lui Marcel Ciolacu la alegerile prezidentiale. Cu o conditie: PSD să îl ajute să devină primar general. "Vom vedea cu aportul voturilor mele cine va fi preşedinte. Dacă vor o victorie în toamnă PSD-ul ar fi înțelept să vină să mă sustină", a declarat Cristian Popescu Piedone. Piedone a dezvăluit că PSD face presiuni asupra lui ca să îşi retragă candidatura şi a repetat. "Mi-am asumat aceasta candidatura. Am dus o si o voi duce pana la capat. Am primit mesaje de la mai multe persoane. De la tot felul, inclusiv de la consilierii locali. Ca ar fi bine sa ma retrag si sa o sustinem acum pe doamna Firea", a declarat Cristian Popescu Piedone.

Gabriela Firea nu a uitat ironiile si replicile acide pe care Piedone i le-a transmis recent, în mediul online. "Nu voi raspunde jignirilor, nici macar celor de aseara de alaltaieri. Nu am spus asta. Am spus ca nu voi raspunde nici caricaturilor, memeurilor, nici filmuletelor de pe TikTok, nici comparatiilor ofensatoare sau jignitoare", a declarat Gabriela Firea. "Trebuie sa depasim orgoliile personale. Sunt ferm convins ca si domnul Piedone are loc in aceasta constructie", a declarat Marcel Ciolacu, preşedinte PSD.

"Paradoxal candidatura Gabrielei Firea ii ofera o sansa in plus lui Nicusor Dan. Dupa parerea mea e singurul scenariu in care Gabriela Firea ar putea sa fie noul primar al Bucurestiului, cel in care Cristian Popescu Piedone s-ar retrage", a declarat Adrian Zăbavă, consultant politic. Nicusor Dan îsi va depune mâine candidatura la Primăria Capitalei. Gabriela Firea va face acelasi lucru in weekend.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Alegeri locale 2024 » Contraoferta făcută de Piedone după ce i s-a cerut să se retragă: îi promite lui Ciolacu voturi la prezidenţiale dacă îl susţine la Primăria Capitalei