Antena Meniu Search
x

Se reia renumărarea voturilor în două secţii din Sectorul 2. Radu Mihaiu a anunţat că BES i-a admis cererea

Biroul Electoral al Sectorului (BES) 2 a aprobat renumărarea voturilor din secţiile 195 şi 265, "o fracţie infimă" dintre cele care ridică semne de întrebare, a declarat, duminică, edilul Radu Mihaiu, candidat al Alianţei Dreapta Unită pentru un nou mandat.

de Redactia Observator

la 16.06.2024 , 12:09

Se reia renumărarea voturilor în două secţii din Sectorul 2. Radu Mihaiu a anunţat că BES i-a admis cererea - Facebook

"La o săptămână de la vot, BES recunoaşte că sunt probleme grave (în parte). Doar 2 din 36 secţii vor fi deschise. Au aprobat renumărarea a două secţii: 195 şi 265; o fracţie infimă din cele care ridică semne mari de întrebare. Grosul l-au respins. Nu au adresat deloc problema voturilor în plus. Nu au verificat secţiile unde PV-urile sunt falsificate.

Se reia numărarea voturilor

Nu vor să deschidă secţiile unde au existat buletine preştampilate motivând că 'ştiu ei că astfel de buletine nu au ajuns în urnă'. Cum? Asta nu mai explică nimeni...Ni se aruncă firimituri, în timp ce răspunsurile la întrebări rămân închise în sacii cu voturi", a scris Radu Mihaiu, duminică, pe Facebook.

Articolul continuă după reclamă

El a anunţat că reprezentanţii Alianţei Dreapta Unită vor verifica aceste două secţii.

"Vom aduna toate dovezile posibile de care la un moment dat justiţia va avea nevoie. Există cel puţin 8 plângeri penale după votul de la Sectorul 2. Dacă politic există un risc să muşamalizeze frauda, mereu va exista justiţia care va putea să facă lumină", a mai adăugat Radu Mihaiu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei
Aţi folosit aerul condiţionat zilnic în ultima perioadă?
Observator » Alegeri locale 2024 » Se reia renumărarea voturilor în două secţii din Sectorul 2. Radu Mihaiu a anunţat că BES i-a admis cererea