Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Şedinţă furtunoasă la PSD. Mesajul lui Ciolacu pentru prezidenţiale: "Uitaţi de candidatul comun, nu va fi aşa ceva"

După o noapte furtunoasă în Capitală, urmează o zi ce se preconizează la fel de vijelioasă, dar de data aceasta în interiorul Partidului Social Democrat. Consiliul Politic Naţional al partidului se adună la poalele munţilor Făgăraş, ca să stabilească variantele cu care vor merge mai departe în negocierile din Coaliţie pentru alegerile prezidenţiale.

Florentina Lazăr
de Florentina Lazăr

la 14.06.2024 , 14:09

După mai bine de două ore de discuţii, liderii PSD au decis că vor merge separat la alegerile prezidenţiale. "Uitaţi de candidatul comun, nu va fi aşa ceva", le-a transmis Marcel Ciolacu social-democraţilor. De altfel, în perioada următoare va fi organizat şi un Congres pentru desemnarea candidatului PSD la alegerile prezidenţiale din acest an.

Mircea Geoană nu va fi susţinut de PSD

Cât despre scenariul "Mircea Geoană susţinut de PSD", în şedinţa PSD de astăzi 14 iulie nu s-a discutat despre acest nume. Paul Stănescu spunea că este exclus ca PSD să-l susţină pe Geoană la alegerile prezidenţiale. Alegerile ar putea avea loc în septembrie, nu în decembrie aşa cum şi-ar dori PNL.

Vezi și

Marcel Ciolacu a transmis a anunţat că nu-şi asumă candidatura pentru Cotroceni dacă aceste alegeri vor fi organizate în decembrie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei
Vi se pare corect raportul calitate-preţ pe litoralul românesc?
Observator » Alegeri prezidenţiale 2024 » Şedinţă furtunoasă la PSD. Mesajul lui Ciolacu pentru prezidenţiale: "Uitaţi de candidatul comun, nu va fi aşa ceva"