Antena Meniu Search
x

Urmările furtunii de cod roşu din Capitală: Peste 100 de copaci căzuţi şi aproape 100 de maşini distruse. Pompierii au avut 500 de intervenţii

Furtuna de cod roşu din Capitală a făcut prăpăd noaptea trecută. Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti - Ilfov, peste o sută de copaci au căzut şi 97 de autoturisme au fost afectate, în noaptea de joi spre vineri, în Capitală, din cauza fenomenelor meteo. 

de Redactia Observator

la 14.06.2024 , 12:32

Începând de joi seara, de la ora 22,00, şi până vineri, la ora 10,30, pompierii ISU BIF au gestionat 504 intervenţii (427 în Bucureşti şi 77 în judeţul Ilfov).

Au fost 104 copaci căzuţi, şapte stâlpi de electricitate, două elemente de construcţie şi patru acoperişuri luate de vânt. De asemenea, au fost afectate în total 127 de străzi, 229 de locuinţe, gospodării şi subsoluri şi 97 de autoturisme. Pompierii acţionează în continuare pentru rezolvarea situaţiilor semnalate.

O nouă avertizare pentru Bucureşti

Vezi și

Administrația Națională de Meteorologie a emis o prognoză specială pentru București. Meteorologii anunță că vineri vor fi averse și rafale de vânt.

Pe acelaşi subiect

Prognoza specială pentru capitală este valabilă vineri, în intervalul orar 12.00-23.00. Vor fi perioade cu instabilitate atmosferică care se va manifesta prin averse torențiale, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, anunță ANM.

În intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitățile de apă vor fi în general de 15...25 l/mp, avertizează specialiștii.

Temperatura maximă, cu mult mai scăzută decât în ziua anterioară, va fi de 23...24 de grade, a precizat Administraţia Naţională de Meteorologie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei
IPS Teodosie: Femeile abuzate să îşi ducă crucea. Sunteţi de acord cu această declaraţie?
Observator » Vremea » Urmările furtunii de cod roşu din Capitală: Peste 100 de copaci căzuţi şi aproape 100 de maşini distruse. Pompierii au avut 500 de intervenţii