Antena LIVE

(P) Cum se distrează românii într-o zi friguroasă de iarnă?

Pentru mulți dintre români, anotimpul iernii reprezintă mult mai mult decât o perioadă de sărbători în care ne putem retrage după un an încărcat de muncă, cu bune și cu rele și după tot felul de evenimente întâmplate în timpul anului. Este o perioadă în care încercăm să uităm de griji și de probleme, în care dorim să petrecem cât mai mult timp cu familia și prietenii, să avem parte atât de o perioadă relaxantă, cât și de una în care să ne putem distra în stilul nostru.

De la 09.12.2022, 13:03
Cum se distrează românii într-o zi friguroasă de iarnă?

O zi de iarnă în România poate fi nu doar una foarte friguroasă, dar și geroasă. Acest lucru nu îi împiedică pe români să realizeze ceea ce își doresc, mai ales când e vorba de distracții în toiul iernii, atât cu familia, cât și cu prietenii.

Totuși, care este limita românilor atunci când e vorba de distracții pe timpul iernii? Doar imaginația ne-ar putea limita în a petrece timp creativ și calitativ cu cei dragi nouă, indiferent dacă acest lucru se întâmplă acasă sau în deplasare, în special că la noi in România, putem avea parte de niște destinații unice pe timp de iarnă.

O destinație montană este una dintre principalele locații pe care le putem alege cu prietenii sau familia atunci când ne axăm în a căuta un tip de distracție care să includă zăpadă, deoarece în România, avem de unde alege. Până și mulți străini preferă să petreacă atât sărbătoriile de iarnă, cât și trecerea dintre ani, indiferent cât de friguroasă este, într-o distracție de neuitat pe pârtiile noastre sau în diferite locații montane românești.

Cu un vin cald cu scorțișoară și o seară calitativă cu prietenii, destinațiile montane nu sunt singurele care îi face pe români să aleagă atunci când e vorba de distracție. Cei mai mulți dintre noi preferă în schimb să petreacă zilele geroase de iarnă în confortul canapelei de acasă, unde distracția poate fi în toi atât cu prietenii cât și cu familia.

Sunt multe ce se pot realiza atunci când lemnul mocnește în sobă, atâta timp cât avem pe cineva lângă noi să ne țină de cald, atât la propriu cât și la figurat.

Intr-o zi friguroasă de iarnă, românii se pot distra în mai multe feluri de cât ne putem noi imagina. Distracția nu înseamnă numai petreceri sau aventuri, dar și momente unice pe care ni le putem aminti în viitor, indiferent că alegem să bem și să mâncăm în stil românesc, să stăm la gura sobei cu prietenii și să dezgropăm amintiri, sau altele.

Jocurile online cu prietenii par să fie pentru unii metode tot mai comune de distracție în ziua de astăzi, sau chiar în a ne încerca norocul la Nitro Casino în a obține ceva câștiguri suplimentare cu jocurile de noroc, indiferent dacă această acțiune se întâmplă în confortul fotoliului nostru relaxant sau la o mică ieșire cu prietenii. Până la urma urmei, dacă suntem responsabili, care ne sunt limitele?

O altă modalitate preferată de români care se poate clasifica în categoria “distracție pe cinste”, este un grătărel cu prietenii și familia în zăpada muntelui, unde putem uita de frig atunci când este vorba de o distracție unică, tipică românilor. Dacă un străin ar observa astfel de activități, mai mult ca sigur ar fi confuzi, deoarece, în avantajul nostru, știm să ne distrăm într-un mod cert, unic.

Deși cei mai mulți dintre români preferă să se distreze într-o zi friguroasă de iarnă cu prietenii și familia, indiferent că activitățiile se desfașoară pe pârtiile munților, într-o cabană sau chiar acasă, sunt mulți dintre noi care nu au parte de acest lux, iar pentru ei, ar fi puțin mai dificil în a se distra singuri. Dar unele dintre metodele prezentate mai sus, cum ar fi jocurile online sau de noroc, sunt un alt tip de distracții ușor accesibile multor români. Alții, chiar dacă sunt singuri în acele zile friguroase de iarnă, pot avea acces la alte tipuri de distracții, comune nu doar în România, dar și peste tot în lume: În a petrece timp de calitate în diferite cluburi sau locații, unde, există o mare posibilitate să întâlnești și alte persoane aflate în aceeași situație solitară.

Referindu-ne la aceste modalități de distracție, situația financiară poate fi un element major care poate face diferența în a alege ce tip de distracție să optăm atunci când vine frigul și zăpada. Pe scurt, totul ține de bugetul nostru în a alege ce să facem, iar cum bugetul la majoritatea românilor poate fi limitat sau insuficient, unii dintre noi trebuie să ținem cont și de asta.

Mai mult de atât, românii aflați peste hotare preferă să se distreze în timpul iernii tot în stil românesc, deși la prima vedere în fața străinilor, am putea crea confuzie. Ce român nu face un grătărel sau ascultă o muzică românească în străinătate? E tipic nouă, iar în timpul iernii, în funcție de destinație, indiferent că locuim în străinătate sau suntem într-o destinație de vacanță în afara țării, preferăm să ne distrăm tot în stilul nostru.

Un mare avantaj al nostru este că, noi românii, suntem creativi. Iar frigul iernii nu ne împiedică în a ne distra pe cinste, atâta timp cât știm să o facem cu o limită și să avem grijă de noi și de cei dragi nouă.

Ți-a plăcut acest articol?

distractie frig iarna sarbatori
Întrebarea zilei
Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Da

Nu

*după apăsarea butonului "Votează" pagina se va reîncărca pentru afișarea rezultatelor

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰

Facebook WhatsApp LinkedIn Twitter Email
Stiri Sportive Citește și
Secretul din alimentația lui Ion Iliescu. Fostul președinte i-a uimit pe toți...
Fanatik.ro
Publicat 02.05.2024
Vestea așteptată de toți pensionarii din România. Anunțul de ultimă oră...
Fanatik.ro
Publicat 02.05.2024
Ce pensie va avea Klaus Iohannis
spotmedia.ro
Publicat 02.05.2024
HOROSCOP FINANCIAR Mai 2024: Zodiile care vor face avere și zodiile care riscă...
Gandul
Publicat 02.05.2024
Cu generații în urmă românii stăteau la cozi pentru mâncare. Acum, stau alții
Adevărul
Publicat 02.05.2024
Ce a putut să găsească un tâmplar atunci când a dărâmat un perete în...
A1
Publicat 01.05.2024
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află...
CaTine
Publicat 02.05.2024
Papanași sănătoși cu fulgi de ovăz. Rețeta cu smântână și dulceață...
spynews.ro
Publicat 26.04.2024
„Eram pedepsită constant”. Teodora Stoica spune cum a fost adolescența ei,...
GSP
Publicat 30.04.2024
Eroul român care a lansat celebra deviză „Pe aici nu se trece!”. Povestea...
Click.ro
Publicat 01.05.2024
Directoarea Twitter care dormea pe jos să-l susțină pe Elon Musk a ajuns la...
Useit
Publicat 01.05.2024
1 mai pe litoral 2024! Marile festivaluri și concerte ce deschid noul sezon estival
Money.ro
Publicat 23.04.2024
Tradiții și obiceiuri în Joia Mare. Ce este interzis să faci astăzi când...
Redacţia.ro
Publicat 02.05.2024
Medicul român care și-a ucis amanta și l-a rănit grav pe soțul femeii va fi...
libertatea.ro
Publicat 02.05.2024
Meghan Trainor a dezvăluit că ea și Daryl Sabara și-au reînnoit jurămintele....
ZU
Publicat 02.05.2024
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Hello taste
Publicat 02.05.2024
Curiozitatea sexuală în funcție de vârstă: scurt ghid pentru părinți
Deparinti
Publicat 02.05.2024
O femeie care a cumpărat o valiză pierdută în aeroport a dezvăluit tot...
ziare.com
Publicat 02.05.2024
Halit Ergenç și-a sărbătorit ziua de naștere. La 54 de ani, actorul a avut...
Happy
Publicat 02.05.2024
Ce este poliartrita reumatoidă. Metode de tratament împotriva acestei afecțiuni...
Medicool
Publicat 02.05.2024
Florinel Coman l-a contactat pe Gigi Becali cu o cerere inadmisibilă! "Eşti...
orangesport.ro
Publicat 28.04.2024