S-a deschis sezonul de picnic la Brașov: Festin cu zeci de kilograme de mici și fripturi aromate
Nori de fum şi mirosuri îmbietoare au vestit, astăzi, deschiderea sezonului de picnic la Braşov. Localnicii au încins grătare într-un loc special amenajat şi au rumenit pe ele zeci de kilograme de mici şi fripturi. A fost festin şi pentru cei care ţin post. Aromate de fum, până şi legumele au fost un deliciu.
De Claudiu Loghin la 24.03.2024, 20:26- EDIŢIE SPECIALĂ Observator. Primele EXIT POLL-uri ale Alegerilor Prezidenţiale, ora 21:00, LIVE la Antena 1
- COMPARAŢIE. Prezenţa la vot pe ore în primul tur al alegerilor prezidenţiale din 2014, 2019 şi 2024
Cel mai mare loc de picnic din Braşov a început să fie populat de dimineaţă devreme. Focul s-a aprins, rând pe rând, sub fiecare grătar, iar când jarul a fost suficient de iute, bucătarii au început să lucreze cu dichis, ca să demonstreze că nu sunt chiar amatori.
- Claudiu Loghin, reporter Observator: Vremea frumoasă şi dorinţa de a fi în mijlocul naturii au scos din case sute de turişti şi de localnici. Oamenii se bucură de un prânz în cel mai mare parc de picnic amenajat la marginea Braşovului.
Nu doar localnicii din Braşov s-au înghesuit la picnic
În loc să fie pe pârtie, la cota 2.000, sau să exploreze staţiunile de le munte, acest turist a petrecut duminica carne pe grătar, pregătită după o reţetă proprie.
- "15 invitaţi şi ei aveau 4 fripturi". Un român a ajuns viral pe TikTok după ce a povestit experienţa avută la...
- EXPERIMENT. Ce conţin de fapt micii: rezultate şocante după testele din laborator
- "Grătar, gin tonic şi umor". Doi bătrâni de 90 de ani, despre secretele care le-au asigurat o căsnicie fericită
- Turist: Acum gătim burtă barbeque, în stil filipinez. Punem sos de soia, lămâie, usturoi, ketchup şi zahăr.
Pe grătare au sfârâit şi legume, pentru cei care ţin post şi rezistă mirosurilor îmbietoare. Festinul s-a terminat brusc, însă, când a început ploaia.