Antena LIVE
Galerie foto

Tânără ucisă de un şofer inconştient, la câteva ore după ce îşi cumpărase rochia de mireasă, în Irlanda: "Ne va fi mereu dor de tine"

Tragedie cumplită pentru o întreagă familie, după ce o tânără care se pregătea să devină mireasă a murit în ziua în care îşi cumpărase rochia pentru marele eveniment. Şoferul vinovat a fugit imediat de la faţa locului.

De la 12.07.2021, 16:17
Galerie (4)
Tânără ucisă de un şofer inconştient, la câteva ore după ce îşi cumpărase rochia de mireasă, în Irlanda Facebook/ Laura Cannolly

Laura Connolly, în vârstă de 34 de ani, urma să se căsătorească anul viitor cu iubitul ei din adolescenţă. Visurile sale s-au spulberat când un şofer a pierdut controlul volanului şi a izbit-o din plin. În aceeaşi zi mersese la cumpărături pentru a-şi cumpăra rochia de mireasă. Incidentul tragci a avut loc în Donegal, Irlanda de Nord-Vest.

Tânăra urma să se mărite anul viitor

Familia şi prietenii tinerei, mamă a unui copilaş, au inundat reţelelede socializare cu mesaje de condoleanţe. Laura urma să se căsătorească anul viitor cu cel pe care îl iubea încă din adolescenţă, Joe McCullagh. Atât el cât şi băieţelul pe care cei doi îl aveau împreună, Jamie, sunt consolaţi de apropiaţi în momentele dificile.

Din primele detalii, tânăra mersese la cumpărături pentru a-şi găsi în sfârşit rochia de mireasă pe care avea să o poarte în marea zi, apoi a decis să iasă cu prietenii în oraş, câteva ore mai târziu. Tocmai ce îşi luase rămas bun de la un prieten şi se îndrepta spre Twonspark, Lifford, pe drumul N15, când a fost spulberată de o dubă. Şoferul a părăsit imediat locul accidentului, potrivit Mirror.

Laura a fost dusă de urgenţă cu o ambulanță la Spitalul Universitar Letterkenny, dar a fost declarată moartă la scurt timp. Duminică, un bărbat de 40 de ani a fost arestat şi audiat la secţia de poliţie Letterkenny Garda pentru accidentul soldar cu o victimă decedată.

Întreaga comunitate a rămas marcată de vestea morţii fetei. Consilierul Strabane, Jason Barr, apropiat al Laurei, a spus că „inima-i e frântă” de când a aflat că prietena lui a fost ucisă.

„Mă doare inima de azi dimineaţă, aflând vestea devastatoare despre Laura Connolly. Laura a fost una dintre cele mai grijulii, bune, pline de viaţă şi educate tinere pe care ai fi putut-o întâlni, dacă ai fi vrut să râzi, Laura era o companie potrivită. O viaţă atât de tânără, luată mult prea curând în circumstanţe atât de tragice. Condoleanțele mele din toată inima sunt adresate mamei și tatălui ei, logodnicului, fiului, fraților, cercului mai larg al familiei Connolly și prietenilor ei apropiați. Dumnezeu să vă dea toată puterea pentru a trece prin asta. Aș face apel la oricine are informații să vină la secţie, această familie va avea nevoie de asta. Liniștește-te în pace, Laura” a declarat consilierul.

Şoferul care a ucis-o pe tânără, de negăsit

Unchiul victimei, Andy Connolly, îngenunchiat de durere, făcuse un apel la comunitate cu speranţa ca oricine ar avea informaţii să vină în faţă şi să spună ce s-a întâmplat în seara tragediei.

"Oricine are informaţii cu privire la uciderea şi fuga de la locul morţii nepoatei noastre Laura Connolly, la sensul giratoriu din Lifford, aseară, contactați-ne pe oricare dintre noi sau vorbiţi cu autorităţile competente!!! Este o experiență traumatică pentru toată lumea din familia noastră, un șoc masiv în ceea ce priveşte o tânără plină de viaţă, un fiu şi un iubit, o mamă şi un tată, fraţi, prietnei, toţi distruşi. Dacă ştiţi cine este acest criminal vă rog vorbiţi!” a scris el într-o postare pe Facebook, amintind tuturor de bunătatea tinerei şi de momentele frumoase în care era prezentă şi pe care le va păstra în suflet pentru totdeauna: „Rip Laura. Ne va fi mereu dor de tine. Îmi voi aminti întotdeauna de glumele tale bune. Linişteşte-te în pace. Pentru unchiul tău nu va rămâne nicio piatră neîntoarsă în procesul de a-l găsi pe vinovat.”

De asemenea, consilierul local din Lifford, Gerry Crawford, a ţinut să menţioneze într-o declaraţie de presă că moartea Laurei aruncă o pătură de umbră asupra întregii comunităţi:

„Ştirile cumplite care au ajuns în această comunitate, în această dimineaţă, au adus tristeţe pentru toată comunitatea noastră. Trecerea cuiva în nefiinţă, a unui om atât de tânăr şi în circumstanţe atât de tragice, categoric va păstra tristeţea între noi pentru mult timp. Gândurile și rugăciunile noastre sunt alături de cei apropiaţi în momentele dificile”.

O anchetă este în plină desfăşurare pentru a afla circumstanţele exacte ale producerii tragediei. O echipă de criminalişti s-a prezentat şi astăzi la faţa locului. Anchetatorii fac apel la martori pentru a ajuta la descoperirea vinovatului.

Ți-a plăcut acest articol?

mireasa crima tanara rochie mireasa irlanda sofer accident masina accident rutier femeie ucisa
Întrebarea zilei
Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Da

Nu

*după apăsarea butonului "Votează" pagina se va reîncărca pentru afișarea rezultatelor

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰

Facebook WhatsApp LinkedIn Twitter Email
Stiri Sportive Citește și
Barajul din România care e construit într-un loc unic. Are o poveste...
Fanatik.ro
Publicat 06.05.2024
Animalul pe care românii au început să-l crească. Investiția nu este mare,...
Fanatik.ro
Publicat 06.05.2024
Ce este suveranitatea emoțională, calitatea care îi ajută pe oameni să fie...
spotmedia.ro
Publicat 05.05.2024
Ce nou lanţ de supermarketuri intră în România! Angajări MASIVE în mai multe...
Gandul
Publicat 06.05.2024
Cum să bem corect apă pentru a ne hidrata corespunzător. Sfaturile unui medic...
Adevărul
Publicat 05.05.2024
Ce a putut să găsească un tâmplar atunci când a dărâmat un perete în...
A1
Publicat 01.05.2024
Horoscopul zilei de 6 mai 2024. Berbecii sunt îndemnați că meargă mai departe....
CaTine
Publicat 05.05.2024
Ele sunt fetița de patru ani și bunica ei, care au murit în Călărași, după...
spynews.ro
Publicat 03.05.2024
„Eram pedepsită constant”. Teodora Stoica spune cum a fost adolescența ei,...
GSP
Publicat 30.04.2024
Eroul român care a lansat celebra deviză „Pe aici nu se trece!”. Povestea...
Click.ro
Publicat 01.05.2024
Rutina zilnică a lui Elon Musk. Ce face miliardarul după ce își începe...
Useit
Publicat 06.05.2024
1 mai pe litoral 2024! Marile festivaluri și concerte ce deschid noul sezon estival
Money.ro
Publicat 23.04.2024
Tradiții și obiceiuri în Joia Mare. Ce este interzis să faci astăzi când...
Redacţia.ro
Publicat 02.05.2024
Ce a făcut avocatul din Iași acuzat că și-a aruncat iubita de la etajul 6, în...
libertatea.ro
Publicat 06.05.2024
Doja Cat a purtat o ținută îndrăzneață la o cină în New York....
ZU
Publicat 03.05.2024
Ouă umplute cu cremă de sfeclă roșie, cu hrean și nuci sau fistic
Hello taste
Publicat 03.05.2024
Deshidratarea la copiii mici: cum se manifestă și ce poți face
Deparinti
Publicat 03.05.2024
Noul drog care face ravagii în România. Specialiști: „Provoacă...
ziare.com
Publicat 04.05.2024
Luis Fonsi nu-și mai dorește să vorbească despre fosta căsnicie cu Adamari...
Happy
Publicat 03.05.2024
Pancreatita acută, un pericol după mesele copioase de sărbători. Simptome,...
Medicool
Publicat 05.05.2024
Florinel Coman l-a contactat pe Gigi Becali cu o cerere inadmisibilă! "Eşti...
orangesport.ro
Publicat 28.04.2024