Siropul de hrean care arde grăsimea de pe burtă. Cum se prepară reţeta
Siropul de hrean e una dintre cele mai eficiente metode de a scăpa de grăsimea de pe burtă. Reţeta poate da rezultate atunci când dietele nu ne mai ajută.
De Redactia Observator la 20.12.2017, 19:23Siropul de hrean e una dintre cele mai eficiente metode de a scăpa de grăsimea de pe burtă. Reţeta poate da rezultate atunci când dietele sau sportul nu ne mai ajută.
Rădăcina de hrean conţine foarte multă vitamina C, necesară sistemului circulator şi imunitar. De asemenea, conţine şi minerale foarte importante, precum fierul, potasiul, calciul şi magneziul.
Ingredientul de bază al acestui suc este chiar hreanul. Amestecat cu lămâie, miere, scorţişoară şi ghimbir da naştere unui veritabil leac pentru slăbire, cu efecte spectaculoase şi în arderea grăsimii de pe burtă.
Ingrediente pentru siropul de hrean
Aşadar, pentru preparare aveţi nevoie de:
- 125 de grame de hrean proaspăt
- 4 lămâi
- 3 linguri de miere de albine poliflora
- 2 linguriţe de scorţişoară
- 1 bucată de ghimbir
Cum se prepară siropul de hrean care arde grăsimea de pe burtă
Într-un blender, amestecaţi hreanul şi ghimbirul. Sucul celor 4 lămâi se adăugă pentru compoziţie. Se amestecă bine în blender. Apoi se adăugă cele trei linguri de miere şi cele două linguriţe de scorţişoară.
Amestecul se păstrează într-un borcan de sticlă, la frigider.
Cum se administrează reţeta
Se ia câte o linguriţă de sirop de hrean, de două ori pe zi, înainte de mese. Cura trebuie să dureze trei săptămâni.
După o pauză de două săptămâni, puteţi repeta cura.
Siropul de hrean este eficient nu doar la topirea grăsimili de pe burtă, spun specialiştii. Poate ajuta şi la eliminarea excesului de apă în organism, reduce oboseala şi are rol în îmbunătăţirea memoriei, auzului sau vederii.