Friptură de vită cu spanac
Se încinge ulei într-o tigaie. Se unge cărniţa de viţel pe ambele părţi cu ulei şi se asezonează cu sare. Se prăjeşte timp de 1 minut pe fiecare parte. Se reduce focul la minim şi sepun din nou bucăţile de cărniţă în tigaie.
De Redactia Observator la 28.06.2015, 10:31- Alege ce urmează! Tu eşti liderul! Marcel Ciolacu, candidatul PSD la alegeri, faţă în faţă cu Alessandra Stoicescu de la ora 19:30, la Antena 1
- Alegeri prezidențiale 2024 LIVE TEXT. A început votul în diaspora. Primii români au votat în Noua Zeelandă
Se încinge ulei într-o tigaie. Se unge cărniţa de viţel pe ambele părţi cu ulei şi se asezonează cu sare. Se prăjeşte timp de 1 minut pe fiecare parte. Se reduce focul la minim şi sepun din nou bucăţile de cărniţă în tigaie.
Se pune desupra fiecărei bucăţi frunze spanac, felii de roşii şi mozzarella. Se adaugă sare după gust, se acoperă cu un capac şi se prăjesc timp de 5 minute. Se servesc imediat cupâine prăjită.
Ingrediente:
8 buc. carne de vitel
ulei de masline
50 g frunze de spanac
3 rosii taiate felii
250 g mozzarella taiata felii.