Antena Meniu Search
x

Friptură de vită cu spanac

Se încinge ulei într-o tigaie. Se unge cărniţa de viţel pe ambele părţi cu ulei şi se asezonează cu sare. Se prăjeşte timp de 1 minut pe fiecare parte. Se reduce focul la minim şi sepun din nou bucăţile de cărniţă în tigaie.

Se încinge ulei într-o tigaie. Se unge cărniţa de viţel pe ambele părţi cu ulei şi se asezonează cu sare. Se prăjeşte timp de 1 minut pe fiecare parte. Se reduce focul la minim şi sepun din nou bucăţile de cărniţă în tigaie.

Se pune desupra fiecărei bucăţi frunze spanac, felii de roşii şi mozzarella. Se adaugă sare după gust, se acoperă cu un capac şi se prăjesc timp de 5 minute. Se servesc imediat cupâine prăjită.

Ingrediente:

8 buc. carne de vitel

ulei de masline

50 g frunze de spanac

3 rosii taiate felii

250 g mozzarella taiata felii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Friptură de vită cu spanac