Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Friptură de vită cu spanac

Se încinge ulei într-o tigaie. Se unge cărniţa de viţel pe ambele părţi cu ulei şi se asezonează cu sare. Se prăjeşte timp de 1 minut pe fiecare parte. Se reduce focul la minim şi sepun din nou bucăţile de cărniţă în tigaie.

de Redactia Observator

la 28.06.2015 , 10:31

Se încinge ulei într-o tigaie. Se unge cărniţa de viţel pe ambele părţi cu ulei şi se asezonează cu sare. Se prăjeşte timp de 1 minut pe fiecare parte. Se reduce focul la minim şi sepun din nou bucăţile de cărniţă în tigaie.

Se pune desupra fiecărei bucăţi frunze spanac, felii de roşii şi mozzarella. Se adaugă sare după gust, se acoperă cu un capac şi se prăjesc timp de 5 minute. Se servesc imediat cupâine prăjită.

Ingrediente:

Articolul continuă după reclamă

8 buc. carne de vitel

ulei de masline

50 g frunze de spanac

3 rosii taiate felii

250 g mozzarella taiata felii.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Comentarii


Întrebarea zilei
Dacă aţi putea alege din nou, aţi opta pentru acelaşi loc de muncă?
Observator » Ştiri sociale » Friptură de vită cu spanac