Antena LIVE

Curs valutar

Mesaje de La Mulţi Ani. Urări pentru ziua de naştere

Ziua de naştere este una dintre cele mai importante zile din viaţa unei persoane, iar cum în fiecare zi cineva îşi aniversează ziua, am zis că ar fi frumos să vă oferim câteva idei despre cum aţi putea ura într-un mod cât mai plăcut La Mulţi Ani unei persoane.

De la 01.10.2024, 17:16
WhatsApp
Ziua de naştere este una dintre cele mai importante zile din viaţa unei persoane Profimedia (imagine ilustrativă)

La o populaţie de aproape 22 de milioane de locuitori, conform ultimului recensământ, este clar că în fiecare zi în România cineva îşi serbează ziua de naştere, chiar dacă mulţi dintre locuitorii care şi-au declarat domiciliul în ţara noastră activează, de fapt, peste hotare.

Iar cum există posibilitatea ca o persoană să intre în pană de idei când vine vorba de a transmite un mesaj de La Mulţi Ani, ne-am gândit că ar fi frumos să trecem în revistă o selecţie de mesaje de La Mulţi Ani, de la cele scurte şi frumoase până la cele romantice sau care se vor a fi cu caracter filosofic.

Mesaje haioase de La Mulţi Ani pentru prieteni şi rude 

De cele mai multe ori milităm pentru transmiterea de mesaje haioase de La Mulţi Ani, indiferent de situaţie sau relaţia cu destinatarul mesajului. Asta pentru că printr-un mesaj haios se pot împuşca, practic, mai mulţi iepuri cu un singur foc. Putem, foarte uşor, detensiona atât starea persoanei respective, cât şi o eventuală relaţie problematică cu aceasta.

Dintre mesajele haioase de La Mulţi Ani amintim "Dacă cineva are tupeul să facă azi o glumă pe seama vârstei tale, dă-i o cârjă pe cocoaşă şi aruncă-i proteza în faţă! La Mulţi Ani" sau "Dacă părul grizonat este semn de înţelepciune, atunci tu eşti un geniu! La Mulţi Ani".

Urări scurte şi frumoase pentru ziua de naştere

Mulţi caută să transmită mesaje scurte şi frumoase de ziua unei persoane, tocmai pentru a nu face persoana respectivă să piardă prea mult timp când parcurge toate mesajele primite, mai ales dacă ştim că este vorba despre o persoană extrem de populară.

Aşa că la capitolul urări scurte şi frumoase putem trece "La Mulţi Ani cu soare şi bucurie", "Cele mai calde gânduri pentru tine astăzi. La Mulţi Ani" sau "La mulți ani! Fiecare moment petrecut cu tine adaugă valoare vieții mele".

Urări deosebite pentru ziua de naştere

Un mesaj transmis de ziua de naştere a unei persoane anume poate arăta, printre altele, ataşamentul nostru pentru persoana respectivă sau cât de mult contează prezenţa ei în viaţa noastră.

Astfel că o urare deosebită pentru ziua de naştere ar putea fi "La Mulți Ani, om minunat! Să ai parte de sănătate, iubire și toate visele tale să devină realitate. Bucură-te de ziua ta specială" sau "Fie ca această zi să fie una de neuitat și să te umple de bucurie. La mulți ani, om drag".

Mesaje de La Mulţi Ani pentru fete şi femei 

Un mesaj de La Mulţi Ani transmis unei fete sau unei femei trebuie să fie cu atât mai sensibil sau mai delicat, aşa că dacă vă aflaţi într-o asemenea situaţie vă recomandăm mesaje precum "În această zi specială, îți trimit cele mai bune gânduri și urări de bine. La Mulți Ani și multe împliniri".

De asemenea, aici trebuie luat în calcul relaţia pe care o avem cu persoana respectivă. Este cu atât mai complicat să alegem un mesaj potrivit dacă fata sau femeia respectivă ne este fiică, soţie sau mamă, dar considerăm că nu putem da greş cu un mesaj precum "La Mulți Ani, dragă mamă/ fiică/ soţie! Să ai parte de sănătate, bucurii și toată iubirea noastră. Să te bucuri de ziua ta specială".

Urări frumoase pentru băieţi şi bărbaţi 

Ca şi în capitolul de mai sus, când vrem să transmitem un mesaj de La Mulţi Ani unui băiat sau unui bărbat contează foarte mult relaţia pe care o avem cu destinatarul, respectiv ne este fiu, soţ, tată, bunic, prieten, coleg de muncă, superior la muncă, etc.

Totuşi, există câteva mesaje care pot avea succes în mai multe situaţii, în special graţie caracterului neutru: "La Mulţi Ani, bărbate deosebit", "La Mulţi Ani şi să aibă parte de o zi plină de distracţie şi fericire" sau "La Mulţi Ani şi fie ca fiecare moment din ziua ta specială să fie plin de bucurie și împlinire".

Mesaje de La Mulţi Ani pentru soţ sau soţie 

O soţie îi poate ura La Mulţi Ani soţului ei printr-o mie de moduri, dar câteva mesaje demne de luat în seamă sunt: "La Mulți Ani, soțul meu drag, tu ești comoara mea cea mai valoroasă" sau "La Mulţi Ani, iubitul meu soț! Sper ca ziua ta să fie plină de fericire, iubire și momente frumoase alături de mine și de toți cei dragi nouă".

De partea cealaltă, câteva mesaje deosebite de La Mulţi Ani transmise soţiei ar putea fi "Dragă soție, te felicit cu ocazia zilei de naștere. Îți urez La Mulţi Ani şi îţi doresc sănătate, noroc, creativitate, bună dispoziție mereu, fericire, veselie" sau "La Mulți Ani, soția mea iubită! Îți doresc să străluceşti cu frumusețea ta şi cu talentele tale".

Urări romantice pentru iubit sau iubită

Dacă sunteţi la început de drum într-o relaţie romantică, atunci în mod sigur vă doriţi să vă impresionaţi iubitul sau iubita de ziua de naştere cu cadouri pe măsură, dar şi cu mesaje prin care să vă manifestaţi dragostea în mod cât se poate de clar.

La acest capitol am selectat mesaje precum "La Mulţi Ani pentru cel mai bun iubit (cea mai bună iubită) din lume", "Fie ca dragostea noastră să dureze o viaţă întreagă" sau "La Mulţi Ani, iubitule (iubito)! Să ştii că eşti cel mai preţios cadou pe care l-am primit vreo dată de la viaţă".

Cele mai calde urări de La Mulţi Ani pentru mama şi tata 

Este evident că, în momentul în care vorbim despre posibilitatea de a transmite un mesaj de La Mulţi Ani mamei, mesajul trebuie să fie plin de dragoste. De aceea recomandăm mesaje precum "Mamă, îți doresc ca norocul, iubirea, belșugul să îți vegheze fiecare pas. Fii fericită și împlinită, draga mea. La mulți ani".

Pe de altă parte, când vine vorba de tată, mesajele pot fi şi un pic mai şugubeţe, precum "La Mulţi Ani, tată! Îţi urez sănătatea și tinerețea lui Superman, succese nemaipomenite și bunăstare" sau "La Mulţi Ani, tată! Să fii sănătos mereu, astfel încât noi să ne putem face de cap așa ca atunci când eram copii".

Mesaje de La Mulţi Ani pentru soră sau frate

Când vine vorba despre relaţia dintre o soră şi un frate, întotdeauna este loc de distracţie şi de voie bună, chiar dacă, cu timpul, relaţia poate deveni şi mai complicată, din momentul în care expeditorul mesajului de La Mulţi, dar şi destinatarul înaintează în viaţă.

Aşa că la acest capitol am selectat mesaje precum "Sora mea dragă (fratele meu drag), vreau să te felicit şi să-ţi doresc bunăstare la serviciu, fericire și bucurie în casa ta, dragoste, bani şi înţelegere în inimă" sau "La Mulți Ani, scumpul meu frate (scumpa mea soră)! Îți doresc să ai succes în ceea ce îți place să faci și este important pentru tine".

Citate pentru ziua de naştere

Întotdeauna o idee bună pentru a ura pe cineva de ziua lui sau ziua ei de naştere este de a transmite persoanei respective un citat potrivit pentru momentul de care vorbim, indiferent că citatul provine de la o personalitate a vieţii de zi cu zi sau este extras dintr-un film ori o piesă de teatru.

Câteva exemple ar fi "Frumusețea unei femei doar crește odată cu trecerea anilor", Audrey Hepburn, "Tinereţea nu are vârstă", Pablo Picasso, "Nu anii din viaţa ta sunt cei care contează, ci viaţa din anii tăi", Abraham Lincoln, sau "Viaţa chiar începe cu adevărat la 40 de ani. Până atunci faci cercetare", Carl Gustav Jung.

Redactia Observator

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

mesaje de la multi ani mesaje la multi ani tata mesaje la multi ani mama mesaje la multi ani sotie mesaje la multi ani sot
Întrebarea zilei
Plănuiţi să mergeţi în SUA după ridicarea vizelor?

Da

Nu

*după apăsarea butonului "Votează" pagina se va reîncărca pentru afișarea rezultatelor

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰

Stiri Sportive Citește și
Localitatea din România unde îți poți cumpăra un apartament cu 3 camere cu...
Fanatik.ro
Publicat 01.10.2024
„Ciclonul Fechet” – a stârnit furtuna și acum dă vina pe meteorologi
spotmedia.ro
Publicat 01.10.2024
„Dacă nu puteți să ajutați, măcar nu ne încurcați”. Cum umilește...
spotmedia.ro
Publicat 30.09.2024
Îți cade PĂRUL când te speli pe cap? Medicii recomandă două tratamente...
Gandul
Publicat 01.10.2024
După un an în armata lui Putin, un cetățean tadjik povestește cum îi...
Adevărul
Publicat 01.10.2024
Asia Express sezonul 7, 30 septembrie 2024. Cine a câștigat prima imunitate din...
A1
Publicat 01.10.2024
Horoscopul zilei de 2 octombrie 2024. Berbecii au parte de o trezire la realitate....
CaTine
Publicat 01.10.2024
Cât a mers darul la nunta lui Marian Mexicanu cu Ana Maria. Sute de invitați...
spynews.ro
Publicat 01.10.2024
Un fanatic al fotbalului ridică în picioare stadioane, dar nu cu mingea »...
GSP
Publicat 29.09.2024
Este una dintre cele mai frumoase gări din România! A apărut și într-un film...
Click.ro
Publicat 30.09.2024
Eclipsa solară „inel de foc” va avea loc pe 2 octombrie. În ce zone va fi...
Useit
Publicat 01.10.2024
Povestea româncei care a fost campioană la Roland Garros și a ajuns chirurg la...
Redacţia.ro
Publicat 27.09.2024
Verdict în cazul angajatei Atos care s-a sinucis la Timișoara. Explicațiile...
libertatea.ro
Publicat 01.10.2024
Camila Cabello a avut o apariție inedită la prezentarea Vetements de la Paris...
ZU
Publicat 01.10.2024
Cornuri pufoase cu unt. Rețetă pentru micul dejun
Hello taste
Publicat 01.10.2024
Cum gătești dovleacul pentru copii. Trucuri simple și rapide
Deparinti
Publicat 30.09.2024
NATO ajunge într-un moment crucial: Omul care poate să-i înfrunte pe...
ziare.com
Publicat 01.10.2024
Pelin Akil și Mert Ramazan Demir s-au sărutat. Ce reacție au avut fanii când...
Happy
Publicat 01.10.2024
Nouria Nouri, fosta soție a lui Daniel Iordăchioaie, și-a cunoscut actualul...
DIVA
Publicat 23.09.2024
Mii de toxine din ambalajele alimentelor au fost depistate în corpul uman....
Medicool
Publicat 01.10.2024
Naşul lui ”Bocciu” face acuzaţii halucinante! Rapid, incriminată pentru...
orangesport.ro
Publicat 26.09.2024