O boală încă necunoscută îi afectează rinichii şi ficatul Ameliei
Restaurantul lui Andrei Năstase s-a transformat în loc de duel. Doi bucătari şi-au pus cunoştinţele la bătaie şi au creat meniuri inedite, pentru un scop nobil.
De Redactia Observator la 11.09.2014, 14:09Restaurantul lui Andrei Năstase s-a transformat în loc de duel. Doi bucătari şi-au pus cunoştinţele la bătaie şi au creat meniuri inedite, pentru un scop nobil.
Să o ajute alături de Fundaţia Mereu Aproape pe Ami, o fetiţă de 5 ani care suferă de o afecţiune încă necunoscută.
Toţi clienţii care au venit să încerce mâncărurile au aflat cum viaţa ei depinde de un tratament extrem de costisitor.
Moldo şi Horia s-au întâlnit pentru o seară specială, la Bonton Place. Cei doi bucătari şi-au împărtăşit cunoştinţele, în timp ce jonglau cu ingredientele.
Unul a pregătit o supă cremă de ciuperci. Celălalt a vrut să-i dea gata pe clienţi cu o specialitate italienească.
Nerăbdători să vadă primele farfurii la masă, gurmanzii au aflat şi scopul întâlnirii celor doi maeştri ai bucătăriei. Banii lăsaţi în nota de plată aveau să-i folosească unei fetiţe de cinci ani, care se luptă cu o afecţiune încă necunoscută.
Amelia Stetco şi-a petrecut ultime luni prin spitale. Din primele analize, ficatul şi rinichii i-au ieşit de trei ori mai mari decât în mod normal.
Iniţial, fetiţa a fost diagnosticată cu leucemie, dar chimioterapia n-a avut niciun efect. Ultima oară, doctorii au decis că pacienta are nevoie de un transplant. Însă cel mai sigur răspuns îl pot da medicii din afara ţării.
Mama fetei a primit un răspuns pozitiv de la medicii străini. Este vorba de un tratament special al cărui cost depăşeşte 30.000 de euro.
Şi voi puteţi să o ajutaţi pe Ami să trăiască şi să fie fericită, printr-un SMS de 2 euro la 8848 sau în conturile afişate pe ecran.