Antena Meniu Search
x

O boală încă necunoscută îi afectează rinichii şi ficatul Ameliei

Restaurantul lui Andrei Năstase s-a transformat în loc de duel. Doi bucătari şi-au pus cunoştinţele la bătaie şi au creat meniuri inedite, pentru un scop nobil.

Vezi și

Restaurantul lui Andrei Năstase s-a transformat în loc de duel. Doi bucătari şi-au pus cunoştinţele la bătaie şi au creat meniuri inedite, pentru un scop nobil.

Să o ajute alături de Fundaţia Mereu Aproape pe Ami, o fetiţă de 5 ani care suferă de o afecţiune încă necunoscută.

Toţi clienţii care au venit să încerce mâncărurile au aflat cum viaţa ei depinde de un tratament extrem de costisitor.

Moldo şi Horia s-au întâlnit pentru o seară specială, la Bonton Place. Cei doi bucătari şi-au împărtăşit cunoştinţele, în timp ce jonglau cu ingredientele.

Unul a pregătit o supă cremă de ciuperci. Celălalt a vrut să-i dea gata pe clienţi cu o specialitate italienească.

Nerăbdători să vadă primele farfurii la masă, gurmanzii au aflat şi scopul întâlnirii celor doi maeştri ai bucătăriei. Banii lăsaţi în nota de plată aveau să-i folosească unei fetiţe de cinci ani, care se luptă cu o afecţiune încă necunoscută.

Amelia Stetco şi-a petrecut ultime luni prin spitale. Din primele analize, ficatul şi rinichii i-au ieşit de trei ori mai mari decât în mod normal.

Iniţial, fetiţa a fost diagnosticată cu leucemie, dar chimioterapia n-a avut niciun efect. Ultima oară, doctorii au decis că pacienta are nevoie de un transplant. Însă cel mai sigur răspuns îl pot da medicii din afara ţării.

Mama fetei a primit un răspuns pozitiv de la medicii străini. Este vorba de un tratament special al cărui cost depăşeşte 30.000 de euro.

Şi voi puteţi să o ajutaţi pe Ami să trăiască şi să fie fericită, printr-un SMS de 2 euro la 8848 sau în conturile afişate pe ecran.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » O boală încă necunoscută îi afectează rinichii şi ficatul Ameliei